Nostalgi

Sitter här med två gamla loggböcker och massor annat från min tid på Kunskapsskolan, jaa de låg bara och skräpade i rummet så jag plockade fram dem och tittade lite. Borde igentligen plugga som ett as ja veeet man va faaan jag orkar inte nu. Jag tog lov nu mihihih.

gud vilken egenkär hästnörd jag var när jag gick i 6 an och 7 an hahah jag dör

Intressen: Rida, fältävlan :) hoppning
Mina bästa egenskaper: Rida
Mina sämsta egenskaper: ??
Det bästa tv-pogramet: Hästliv, HAHHAHAHHAH
3 saker jag skulle ta med mig till en öde ö? Mobilen, tintin och bästa vän
kända personer jag skulle vilja träffa: Malin Bayard, Rodrigo pessoa
Jag älskar livet när: jag är med Tin-tin
Min mamma och pappa tycker jag är: BÄST
Jag glömmer aldrig: fösta sommaren med tintin
Jag önskar: att jag alldrig behöver sälja tintin

Asså gud, ja man kan ju säga att jag älskade hästar och min tin-tin. ingen skilnad nu igentliigen men asså ändååå hahahah

Sen kom 8an och 9an då skrev jag bajs över hela min loggbok. och det stod allt jag tänkte på just då och saker som jag och mina vänner hade sagt, jaa du det var tider det. tider då inget var så svårt, eller om jag tänker efter så var nog det min jobbigaste perioden i mitt liv än så länge, men man brukar säga att det var lättare förr, jag håller inte med gällande mig. Det var den tuffaste tiden hitils, nu är det lättare. Hoppas jag


.

Min. Dag. är. förstörd. Vi. hade. ingen. vitkol.

you are the one

Min käkra bror ska flytta, redan i morgon. allt hände så fort bara poff. Det tog bara två veckor innan allt var klart och flytten ska ske i morgon. Kommer sakan honom, fast han flyttar inte så långt bort bara några kvarter lite längre härifrån men han kommer inte bara vara en trappa ner. jag vänjer mig väl för jag kommer flytta ner i han rum AS HÄRLIGT! typ det bästa med att han flyttar. Nu får jag bo i källaren och ha egen ingång NAIS!

Ska på fest i morgon Haga/kunskaps fest. jag. är. helt. opepp. ILLA! först var jag dö sugen men nu känner jag bara vafaaan det kommer bli 100 kr åt helvete! jag vill vara heeeemmmmmaaaa, men jag ska göra det bästa av situationen och ha mega kul! Fetsen blir vad man gör den till, eller ?

Var ute och tog bilder på doris en sån där mega härlig vårdag men skinnjacka och strumpbyxor :) jag tog ca 150 bilder och det blev bara en bra bild! blir så trött!

Mjölkisen

Tänkte upptadera igår men jag orkade inte så jag gör det nu.

Tävling i lördags och det gick super :) kom 5a i LB och 2a i LA. Martina vann LA och jag var tvungen att känna mig besegrad ;) nae då men stort grattis till bästa martina!

match igår, den glömmer vi!

Jag har fått ett extrem tävling sug! vill bara tävla och träna och det är bra! Hoppas bara att jag får 1 eller 2 starter till innan han säljs :)

Ha det bäääst ♥


Min korv leeeer


Äntligen

Idag är jag gald. eller jag blev det nu, innan så har det varit en depp vecka tyvärr.

JAG FICK MVG I SH PROVET yeeees det gjorde min dag :)

I morgon blir det tävling på mjölkispölkis L:B L:A jag är dålig han är bra så är det !

Ska ducha fan vad jobbigt...

Jag heter cicci och tycker att Nichole är en häst? Yes totallllyyy right.

RSS 2.0