Jag vill haaaa

Har hittat en grymt fin häst som jag bara vill ha! En typiskt cicci häst! 5 år, sto, 164 cm, har inte gjort nått men har ortoliga bakben, jag är kär i den! lite dyr men inte omöjligt, men det största problemet är att den lilla filuren står i Malå, 20 mil över umeå, Umeå är 90 mil ifrån norrköping. Ja men gud vad kul, men om vi ska det så blir det flyg, hoppas hoppas! jag håller alla min tummar och försöker peppa min mamma. Men först ska min lilla filur här hemma bli såld!

STOCKHOLM I MORGON :D fy fasiken vad kul! jaghar längtat i en hel vecka tyyyyp :D ska shooooppa massa! men framför allt ett par skor som är välbehövligt nu när det är 20 minus ute. fy fasiken!

Här är filmen på hästen jag har förälskat mig i :)

Linnea den lilla fisen

YEEEES, nu är biljettarna beställda :D det är nämligen så att jag ska till La capital (stockholm) yeesyess! åker dit med två härliga bruuuuds Anna and Linnea, fyyyy fasiken vad kul, vi ska bara köpa kläder och jag och linnea ska även köpa skoooor, välbehövligt eftersom att jag gått omkring i mina extremt kalla converse, men jag ääääälskar dom.

Min kära vän linnea sitter och klagar redan nu på stockholm moahha, hon kommer ha träningsverk och tycka att allt är varmt, men det är så hon är och vi gillar henne ändå, jappjapp.

Äntligen fick jag lite upptadering har nämligen fått lite klagomål och det gillar vi ;)

7 Sanningar

Blev "utmanad" av Cissi att skriav 7 sanningar om mig själv, mohah.

1: Jag HAAAAATAR potatis, det är bland det äkligaste som finns enligt mig, fast potismos och pome slinker i.

2: Jag skurade mitt golv idag för typ första gången i mitt liv.

3: När jag blir nervös så fryser jag alltid även om det är 30 grader varmt.

4: När jag precis har ätit så blir jag sjukt sugen på små godis. det brukar man ju inte bli men det blir jag.

5: Jag smyger alltid ner till min brors rum för att kolla om han har nått gott att smaska på , hihi

6: Jag skriver yup alltid ahah, haah, hah, istället för haha.

7: Jag tittar aldrig vad jag skriver innan jag skickar nått på msn vilket leder till att typ ingen fattar vad jag skriver.

Jag utmanr nu alla som vill :) ja så rolig var jag !


Nu är det bara att vänta på att tjejerna ska komma så att det blir lite roligt här hemma !  

jappjapp

Känner bara bläääää, ja det är precis vad jag känner, jappjapp. vet inte varför men bara bläääääää. kul va? yeees mycket kuligt!


blir tjejkväll hos mig i morgon, måste städa som ett as, men gör det imorgon nu blir det massa annat, CHAIOOO







Jag vill så gärna ha sommar NUUUU! Jag läntar så mycket till att kuna ha på sig shorts och linne, Gahhhh jag älskar shorts! Jag längtar så mycket till alla tävlingar, att få komma en tidig sommarkväll och var helt slut i kroppen, tänka på hur tävlingen gick och bara känna sig nöjd och varm, jag längtar till att bara lägga sig i en gosig doftande säng, ja doftande! sängar luktar gott på sommaren!
Jag vill så gärna ha sommar, jappjapp!

Crap

Satt kvar i skolan idag till halv 5. Satt och gjorde Naturkunskpas labbarna som är PISS tråkigt. Hatar NK!!! tror du inte att nu när jag kommer hem och ska fortsätta så glömde jag att spara... suck jag orkar inte, jag satt verkligen och kämpade med den där skiten och vad får man för det ? INGET!

Nu får det bli matte plugg så får jag väll göra Nk i morgon eller nått. Min dag är förstörd.

I'm alive

Har vakant, ätit och druckit massor nu på morgonen. Gårdagen var super, vi firade nämligen Emelie som fyllde 18 år! Hela 18 år! så sjukt nais! Tänk att jag lärde känna Emelie vid 9 års ålder det är sjukt vad det har gåt fort! Har kännt henne i halva hennes liv! Det blev en sjukt lyckat kväll tycker jag iallfall, bilder kommer sen om jag orkar lägga in dom hehe. Snart ska jag fara till stallet och mina två kära vänner Linnea och Sara ska med och rida HAHA jag måste ta med kamran för det måste vi ha bild bevis på ! 
 
och tack till Martina som fixade mitt hår :)

Hareee bra <3

Nu är det dags

Ni anar inte hur sjukt sugen jag är på att slippa ponnytiden och bara hoppa på storhästtiden, som jag hoppas varar förevigt. Sitter och glor på hastnet.se helatiden och ibland så kommer det fram några godingar. Men måste ju bli av med min älskling Milke först, det är det största problemet. ingen verkar vilja ha Milke. Nu vill jag bara bli av med han och gå vidare, nya utminingar, nya erfarenheter, nya mål och krav. Jag längtar så! Men det känns så taskigt att säga att jag vill bli av med honom stackars liten. Han som litar på mig och gör allt jag säger. men det är just det, jag behöver något som jag måste kämpa och jobba med för då hittar jag nya kunskaper om mig själv och jag känner att det är det jag behöver nu, men framför att att se förändringen det är så underbart bland det bästa jag vet! Att se och känna utveckligen steg för seg. Det är underbart! Jag vill så gärna! Liksom "vad har du för häst?" jag har en storhäst! du anar inte hur nais det låter i mina öron! Jag önskar att jag var lite mognare för exakt 1 år sedan och bestämde mig redan då för att det var dags, då hade han nog varit såld på direkten men så var det inte tyvärr.

Nu måste det vara dags snart, jag vill så gäääärna!

En blid när vi var som bäst. Sommaren 08♥


Cheases baniaseees!

Var ett tag sen jag gick in här, vet inte riktigt om det är min grej. Det jag tycker är kul är design och fota, men själva skrivandet njaaa, men jag får väll ta och lära mig ;)

Vädret har varit helt crazy här i norrköping! shiiiit asså. Det har snöat och snöat. Jag och några kära vänner skulle ha åkt till yxbacken ,eftersom att vi hade frilufsdag, men det blev inget av det för alla är in snöade, inga bussar gick förutom 410 som gick till stallet som tur var! Där fick jag även en jättefin bekini av Emelie som hon hade beställt men var förliten, TACK! Sen så har jag också fått reda på att ALLA skolor (typ alla) är stängda i morgon förutom mitt kära kunskapsgymnasiet. kuuuul!! måste vara i skolan från kl 8:15-16:15 NAIS!! sen så blir det som sagt match med NAIS ;) haha rolig jag är ibland.

njaaa, när vädret tillåter så ska jag ut och fota. Ska även fota Linnea och Sara någon dag (y) behöver komma ut med kameran snart känner jag.

Nu hoppas vi på att spårvagnarna inte kommer att rulla imorgon för då slipper jag skolan och kan plugga hemma istället ;)

RSS 2.0