put a smile upon your facesitter och väntar på extremt sega tjejer som jobbar över och är sena osv. ska till färjargården och ha det gött!

pengarna rullar in som det ska, det går bra nu


The future

Inviger sommarlovet med en förkylning! gött


Nu är de tre iställe för två

JAG HAR BLIVIT FASTER!! shit kan knappt tro det, en sån himla söt liten flicka, fick seriöst tårar i ögonen när jag såg en bild på henne. Jag har inte träffat henne live än eftersom jag är sjuk dårå och det skulle ju inte vara så kul om jag smittade henne! 

Fatta, ett helt nytt liv som har så mycket framförsig! Framgångar, motgångar, tårar, skratt, kärlek, vännskap. herregud! så hima kul! 

who wants to be a superstar

  

Vem vill ta studenten när man kan gå ut tvåan?
Vem vill vara i turkiet när man kan vara i sverige?
Vem vill vara 18 när man kan vara 17?
Vem vill ha b körkort när man kan ha moppe körkort?
Vem vill ha en gård på landet när man kan på i Norrköping?
Vem vill? Jag vill

Livet leker och jag är lycklig...

whatever it takes


Tränade fälttävlan idag på Åkebo för Anna Källström. Det gick jättebra, det kändes som om hon inte gjort något annat, så hon skötte sig bra och var jättefin! Martiinii hängde med och tog lite kort, gött. lagomvarmt och allt. Glad häst, glad ryttare och super kul 5 av 5 toasters!

Nu i helgen är det majpokalen och jag ska jobba lite och titta på fina ekipage, sen ska jag hinna med lite plugg och jobba lite på mc, OCH TA DET LITE LUGNT mitt liv går inte riktigt ihop sig just nu. Men men min häst skötte sig fint och vi är pågång nu tror jag! ska kolla lite efter tävlingar som matchar mitt jobb så vi kan komma ut lite nu.

RSS 2.0