pain

Julen är över och jag  har fått alla saker som jag önskade mig och lite till. dessvärre så blev jag sjuk på natten till den 25. Det var bland det värsta jag varit med om! har ALDRIG haft så ont i magen förrut, har ALDRIG spytt så mycket som jag gjorde då, tror jag. fy fan vilken smärta. Om jag var helt själv så skulle jag bara skrika ut allt vad jag hade, men ville inte riktigt det när hela släckten var där och så. Tur att det är ett pr kvar tills man ska äta julmat igen för jag får kvälnningar bara jag känner lukten av maten. fy fan! nu är jag lite bättre iaf och spyr inte och så men kan inte äta, blir mätt efter typ 4 tugger.

ajaaaa go fortsättning och så.

i don't know

Kännslor kan växla så drastiskt, jag förstår mig inte på dom. Känner mig meningslös och sämst...

Det som gjorde min dag idag var att jag och anna fick mvg på matte c uppgiften. sen då? hejdå

So loud and so clear

Är inte coldplay underbart bra när man känner sig så där äcklig och meningslös, när man bara känner att man vill bort ifrån allt och vakna upp på nytt? Eller i just de stunderna då man inte är rädd för nått, inte äns döden skrämmer än? Jo de är helt klart bäst då! Inte för att man blir gladare och känner sig bättre till mods utan för att det är då man förstår och börjar minnas. Det är då man inser som mest hur svårt livet är och inser att man verkligen måste ta vara på det med har även fast det är svårt. Gahh de är så jävla bra på att få fram känslor man inte trode att man hade. Deras texter är så starka och betydelsefulla.

Was a long and dark December
From the rooftops I remember
There was snow
White snow

Clearly I remember
From the windows they were watching
While we froze down below

If you love me
Won't you let me know?


But on and on,
From the moment I wake,
To the moment I sleep,
I'll be there by your side,
Just you try and stop me,
I'll be waiting in line,
Just to see if you care

Oh, did you want me to change?
Well I'd change for good,
And I want you to know that you'll always get your way

give me something new

Red sassa i snön idag och det var super mysigt, sådär lagom kallt och lagom mycket snö. Hon tyckte det var super kul och jag med och hon har blivit väldigt lydig! as skönt verkligen. nu längtar jag bara tills 2010 är över och man går imot nya ljusa tider. 2010 var ett mycket onödigt år! så jag ska satsa allt på 2011 och jag ska se till att det ska bli så bra som det bara kan. Nu vill jag bara sova sova sova, åh vad jag vill sova och sedan vakna upp någon annan stans, där det är ljusara, varmare, lättare och mycket bättre.

rullar på

jahop, fredag igen och livet går vidare. inget händer inget är kul.

bio med collliiis den var bra, harry forever hhahhahah nae men stan i morgon med den bästa och handla juulsiklappisar, har handlat en har typ 2341232253 kvar.


RSS 2.0