BeautifulYou are so glorious my friend

this world make me crazy


sol+ ledit+bra musik <3

Ligger och steker i solen, UNDERBART SKÖNT! Men har sjukt mycket ångest över allt plugg som har staplats sig på en stor hög. Jag har inte utnyttjat dessa två dagar till skolarbete som jag borde ha gjort. Men men man lever bara en gång som Linnea och sara alltid säger ;D


Nae nu gick solen i moln och jag ska nog lämna mammas otroligt sega dator för att gå in i köket och göra en sallad tror jag.

Söndag kväll med Linnea Orhagen

härlig söndag kväll med Linnea. Blev en långpromenad med kameran och vi stannade på konsum och köpte godis för 60 kr hahaha illlaaa! Men det var vi värda. Är ju trots allt som en fredag idag eftersom att vi är lediga på måndag och tisdag yees :D

Bilderna laddas vilket kommer ta sin lilla tid, ca 300 bilder hahah, men här kommer ett smakprov, kommer lägga ut mer bilder i morgon tror jag !poesi mästarna

Sitter med Martina Jojjo och Elinor hos Martina. De håller på och gör dikter av kylskåpsord typ, grymt bra är dom hahah

Jojjos
Smek din örsnibb öm
bli het av vår vibbration
blunda för i helvete
du är patetisk

Martinas
Alla vet att inga är glödhet av sin heta rumpa... Ja det var fint mycket fint hahh

Elinors
Kom fly med mig in i drömmen
Var minut är full av kärlek
Jag rodnar då jag ser dig le
älskling ditt mörka hår i vinden gör att jag darrar
Jag älskar dig
I morgon blir det provridning i Kalmar, sjukt tagg är jag hah, martina ska med och filma med, fun fun. Då har jag någon att prata med på vägen ner :)

a big decision

Okej så här ligger det till. Jag var och kollade på en häst idag och det är svårt, mycket svårt. en del av mig säger jo men kör på satsa lite det kan bli nått det kändes ju bra. Den andra sidan av mig säger njaa det blir nog för mycket jobb det kanske finns någon annan.

Jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag våga satsa och utbilda en häst helt själv? eller ska jag vänta och hoppas på att min dröm häst dyker upp. Inners inne så vill jag att den som tittade på henne igtår vill ha henne så att jag slipper bekymmra mig. Och jag vill inte missa junior åren som är så roliga, för med den hästen kan jag nog inte tävla på detta år. Vad ska jag göra?

Jag vill rida, jag vill rida,jag vill rida, jag vill rida, jag vill rida, jag vill rida, jag vill rida, jag vill rida, jag har så sjukt tråkigt och ont i huvet och trött och depprimerad, JAG MÅSTE RIDA!


congratulations

Jag vill utföra ett grattis eller hur man säger det- Hus som helst så vill jag säga grattis till Anna som fyllde 17 igår, Sara som också fylde 17 igår och även Martina som fyller 15 ídag. GRATTIS!
                                   
                                          

mäster kock!

Jag har lagat mat idag till både mig och mamma, grymt stolt över mig själv!

Nae det var det roliga nu ska jag fööööörsöka gör 40 naturkunskapksfrågor som ska vara klara tills i morgon och sedan idrottsdagbok., Jag borde även göra matte, eng, jävla maindmap mm. JAG ORKAR INTE OCH JAG ÄR SJUKT SUGEN PÅ GODIS. Japp så är det!


Just a thought

Ligger i mammas säng med datan som spelar musik. Ska snart släcka ner och försöka sova men jag känner att jag saknar något, något varmt som ligger vid min sida. Jag saknar någon speciell som man kan lita på som bara finns där för en när man behöver den och när man inte behöver den. Jag vill ha någon att krama om, någon som håller mig hårt och tryggt, ja jag behöver en trygg famn att lägga mig i. Jag vill känna mig behövd och speciell. Jag vill känna en känsla som jag aldrig har uppleft, en kännsla som jag tror är varm, trygg, spännde, pirrig, underbar och helt hopplös. Jag vill ha en helt underbar själ berdvid mig just nu, en själ som inte får mig att känna sig ensamm och bortglömd i mammas stora säng. Jag vill vakna på morgonen och känna mig älskad, känna mig pigg och glad och känna fasiken vilken underar dag, jag gör aldrig det för jag känner att det är något som saknas i mitt liv. Jag har inte kännt mig så här liten och bortglömd på länge, mycket länge och det är just sånna här hopplösa kvällar som man brjar fundera på vad det är som saknas, hur skulle mitt liv se ut om... Just det där om som inte bort finnas. Det där om som förstör för mig dag ut och dag in. Om det hade varit så som jag ville så skulle just den själen som accepterar mig för just den jag är och älskar mig som jag är ligga berdvid mig just nu. Den själen som jag inte finns. Jag vill bara känna för en dag: Jag kan inte få det bättre än så här.


do you care

Jag hade en kul kväll igår. Vi firade Sara och Anna som fyller 17 på måndag. Vi åt pizza och pratade mycket. Det var trevlans! Bilder finn på cissis blogg. Idag så fixar jag lite i mitt rum och jag har monterat ett nattduksbord helt själv jag är hlet stolt ver mig själv ;)

Ikväll så blir det chill och fix. Om nån har inget för sig så kan man komma över till mig. Jag är helt ensammen hemma och skulle uppskatta lite sällskap så hör av er bara.

he doesn't know

Ska till skolan nu, känner mig duktigt för jag börjar inte förens kvart över 2. men jag ska plugga matte med Sara vilket är välbhövligt vill jag lova. Det är även pankakor i skolan idag och det kan man inte missa! jag har ätit aldeles för mycket frukost idag med ILLA den var inte så nyttig heller ILLA, jag som skulle börja mitt nya liv... men det får bli en annan gång som det brukar va haha.

Dar till med en bild på skönste hästen Sibbe.


Just waiting for the call

Ska åka till skolan snart, eller aa åka till stan och träffa Linnea för att köpa födelsedags presenter. sedan är det basgrupp sen så ska jag hem och sola om det fortfarande är varmt!

Förresten så fick jag ett samtal ifrån ett älderdomshem eller vad det heter, haha och jag ska sommarjobba 4 veckor hos dom YEES! även fast jag hälre hade velat sommarjobba på sportscamp så är det här bättre ön inget och 4 veckoer passar mig prefekt tror jag. Så nu kommer jag troligtvis tjäna lite pengar på sommaren underbart!

Saying goodbye sure takes timeGud vad jag saknar att vara i stallet. Västa omsällningen från att vara där varje dag till att inte behöva tänka på det, as jobbigt! Och det värsta av allt, Jag får sjukt ont i huvet av att inte vara där! men ska ut i morgon och troligtvis rida Sibbe frå se, sen så ska jag hoppa Karin hahahh. har aldrig suttit på hästen förut så får se hur det går. Det kanske är det sista ni hör av mig vem vet ;)

pics from yesterdayJag och min kära vän var på halvars. mummaa. Jag säger bara ta inte smaken mandarin/ grape. Inte god, men jag åt upp allt ändå haha.

Gårdagen var en bra dag! även om det var ett speciellt datum så var det en bra dag. Jag tycker inte datum är så speciella. liksom man kommer ändå ha samma känslor och samma saknad så jag brukar inte bry mig om datum, det är så jag känner.

If my voice could reach back through the past, i'd whisper in your ear: Oh, father i wish you were here

Varning för långt inlägg som ni absolut inte behöver läsa! Jag skriver mest för min egen skull, Jag skriver det här för att jag behöver få det ur mig på nått sätt och jag är för feg för att prata om det om ingen fråga mig.

den 11 april 2008 var en fredag. Mamma hade sagt till mig innan att hon hade pratat med lasse (min lärare) och han sa att det var okej att springa ut och prata i telefonen om den skulle ringa. Just den fredagen så skulle vi ha Geografiprov, det var sista lektionen för dagen och precis när vi skulle få provet så ringer det i min telefon, jag blev stel som en pinne mitt hjärta började dunka riktigt fort. Jag tog upp telefonen och såg att det stod "hem" på skärmen. Jag fik panik viste inte vad jag skulle göra. Jag sprang ut och svarade hallå. Det var mamma i telefonen hon sa att det inte var mycket tid kvar ochatt hon skulle hämta mig nu om jag ville. Det ville jag, jag var så när att få tårar men jaglyckades hålla dem inom mif, fråga mig inte hur för det vet jag inte. hon gav mig två altenativ antingen att vara på sjukhuset med henne eller så kunde jag åka hem till mormor och morfar om jag inte skulle klara av att vara där. Jag frågade "vad ska eric göra?" mamma sa "jag vet inte men jag antar att han inte klara av att vara på sjukhuset eftersom att han reagerade så som han gjorde" jag sa " jag vet inte". Det ända jag vill säga var "säg till honom att jag älskar han" men det vågade jag inte. Vi la på och jag gick in i klass rummet. Jag hade ingen aningn om vad jag skulle säga! Jag hatar att få den uppmärksamheten i klassen och jag hatar att folka ska tycka synd om mig, jag vet liksom inte hur jag ska reagera. Jag tittade på anna som såg skräckslagen ut jag sa det darrande röst "Lasse jag måste gå" sen tog jag min saker och gick. Lasse gick efter mig han sa nått till klassen som jag inte hörde. han hänge med mig ner och han stälde massor av frågor jag svarade väldigt bra fakrtiskt jag beskrev allt och jag var inte äns i närheten av att gråta. Jag fattar inte varför. Vi kom ut utanför skiolan och jag låste upp cykeln medans jag pratade med lasse. han sa typ så här "du behöver inte komma till skolan om du känner att du inte orkar, bara att du hör av dig" sen frågade han" ska jag säga nått till klassen" jag sa "nae" nu ångrar jag det lite det skulle vara sknt om dom fick reda på det men jag  ville som sagt inte attnån skulle tycka synd om mig.

Jag gick mot bilen med min cykel och detv ar då jag började gråta, när ingen såg förutom mamma, hon grät hon med. hon frågade vad jag ville jag göra, jag sa återigen vet inte. sen frågade hon "ska du åka till mormor och morfar?" jag bara nickade. men det som jaa igentligen ville var att göra det som eric skulle göra men dt sa jag inte jag tänkte alldeles för mycket ör att kunna få ur några ord. Det var en lång bilresa, vi skulle hämta eric vid lillsjön med.

Eric hade ju självklart bestämt sig för att vara på sjukhuset då kände jag bara fan det vill jag med men jag sa inget jag åkte hem till mormor och morfar. Där var det som vanligt de frågade inga jobbiga frågor utan  det var som vanligt. Jag sov där en natt men sedan den 12 april 2008 så satt jag och spelade TV spel kl 8-9 på kvällen då ringde telefonen. Morfar svarde jag hörde på hans röst att det inte var några postiviva nyheter och jag hörde att han tröstade perosnen i andra sidan. Sedan kom han med lugna steg till mig. Mitt hjärta dunkade fort jag var så nervös. Han sa "han har släppt tagen nu, han har somnat in" det var då det brast mormor kom och dom kramade om mig vå grät alla, tro jag eller så var det bara jag och mormor. Vi åkte bilen ner till Linköping, jag hade mtt huvud i mormors famn hela vägen hon hade med sig massa näsdukar vilket behövdes! när vi kom fram så träffade vi mamma och eric som också grät men det var skönt bara vanligt inte jobbigt eller något. vi gick in i han rum där han låg i en säng och sov. det såg ut som om han sov så skönt och tugnt, han såg så fridfull ut. jag grät som aldrig förr, det vara rann om mig. jag satte mig bredvid honom tog på hans hand och hans kind. man kände att det var han. jag sa hej då har jag för mig. men jag sa inte de där tre små orden som jag önskar så inerligt att jag sa. vi åkte hem ochd et var så skönt att komma hen, man var så trött och mör. Mamma och eric hade gjort varma mackor precis innan de fick ett telefon samtal från sjukhuset. De hade precis åkt hem ifrån sjukhuset när de ringde och sa att han hade somnat in, han ville inte att dom skulle vara där när det hände det sade han till dem och dom åkte hem.

Vi åt varma mackor och vi förberde oss att det bara skulle bli vi tre i vårna familj. Det var svårt till en början. När vi skulle duka så var det alltid 3 tallrikar och 3 glas som skulle fram, inte 4 som det alltid annars har varit. Det var tugnt och jobbig, det var det. Men om jag ska vara ärlig så var det hela det året som var jobbigast, då han åkte fram och tillbaka från sjukhuset och hanblev allt sämmre och sämmre, det går inte att beskriva hur han såg ut. han var så skör och liten, han led verkligen, det var så synd om han! Så det var nog bäst för honom om han somnade in även om jag önskar om han vore vid liv här och nu.

Det var 2 år sedan som du dog, jag har skuldkänslor och jag älskar dig. Jag fattar inte varför jag inte vågade säga det. men gjort är gjort, eller?


If my voice could reach back through the past, i'd whisper in your ear: Oh, father i wish you were here ♥

angry as hell

Den här söndagen blev inte alls som jag hade tänkte mig! Vi såg på erics match och dom van medn 5-3. Men något Ikea eller flytt ner till källaren bkev det självklart inte! Mamma och Pierre var ute med hans bil och fixade nått skit, Han ska alltid gå först. Jag blir så arg. Han få fan skylla sig själv att han lät bilen stå ute helt orörd hela vinter och fick skjuts av min mamma hit och dit. Ibalnd så hatar jag dom verkligen!

Skönt att bli av med lite ilska, GAHHH.

Mitt huvud värker för att jag inte har varit i stallet, har ju ingen häst för tillfället så har inget där att göra. Mitt huve kommer sprängas efter ett tag den behöver lite stall lukt.


I´m still waiting for the day to come when you will arrive
äventyr med Linnea och Julia yees så är det. Vi stack till eksund för att bada, sviiiinkalt och regn, njaa inte det bästa jag gjort precis. Jag rörde knappt vattnet, kalla mig mes jag kallar det sunt förnuft ;) Men kul var det jajamen. när det blir varmare sen så ska vi ta första riktiga doppet men inte i Glan neej aldesles för långt att cykla

obegripligt helt klart

Sitter på mammas data så tyvärr Linnea och Julia så bilr det inga bilder idag men ska gör det i morgon I promise!

Vi tre var nämligen på äventyr i dag och jag visar det med bilder i morgon.

Ska även till ikea och köpa speglar till mitt nya rum och även natrumsbord om jag får för mamma. Jag ska även flytta ner till källaren i morgon och titta på när min kära bror spelar match imot min mammas kusin, det ni! En helt okej söndag hoppas jag på.

Min sorg, din lycka

Nu har han åkt ner till blekinge och han har inte kommit fram än- Han åkte ifrån Skogslotten vid 4 och kommer till hans nya hem ca halv 10. Det var mycket mycket jobbigare än vad jag trode att det skulle vara. När han lastades in i transporten och åkte iväg det var tungt mycket tungt. Han kommer få det bra det vet jag men tycker synd om han, han förstår ju inte varför han är tvungenh att flytta, speciellt inte nu när han litade så mycket på mig. Det var liksom han och jag. det går bara inte att beskriva.

Han har lärt mig så mycket och jag har lärt han så mycket, helt otroligt. Jag fick han när jag var 11/12 år och nu är jag 17. Jag kommer ihåg när mamam ringde och sa att hon hade köpt en häst och jag blev så arg, jag hade inte äns sett han på bild eller nåtr, men när jag väl fick han så var jag så glad och det kommer jag alltid att vara.
Han har fått mig att förstå vad det är jag vill i livet och det är jag evigt tacksam över.Min sorg din lycka ♥

hallelujahTillbringade dagen med Nichole på stadeeeeen i typ hm 8 timmar ellerr nått? träningsverk i magen gillas mycket så ja det blev mycket skratt, och ja annat som typ att jag råkade spotta ut maten men aa så kan det ju vara i bland.

Nu är jag trött och sjukt mätt för mamma hade lagat taco så jag var bara tvungen att äta. Ska se Greys sen så blir det nog sängen för i morgon ska man upp tidigt.


Family values

Dagens låt är självklart Familt values med johnossi. Nya favorit bandet så härliga låtar tycker jag :)

Har nördat deras låtar nu när jag har stadat och fixat för att flytta ner till källaren.


Ett inlägg till dig

Var ute i stallet igår och fotade min polle. Om han nu kommer att gå igenom besiktningen på torsdag så är han såld. Jag håller på att förbereda mig på att inte ha någon häst på ett tag för jag och mamma kommer inte överräns om hur vi ska göra. Om det är så att det går bra så kommer jag sakna han mycket, men jag vill något enormt att han ska gå igenom så att jag kan gå vidare.


måndag 5/4 17:15

ska snart åka in till staden för att träffa härliga bruds, skulle igentligen grillat och haft chill kväll ute men eftersom att det är SNÖ ute så blev det fika på fräcka sitället det blir nog bra :)

Vill bara säga att min älskade häst Milk Shake ska röntagas på Torsdag och om det går bra så är han såld. Ha får  då åka ner till blekinge, så vi får hoppas nu att det blir bra. Skriver mer om det sen för nu roppar mamma att vå måste åka


så är det

shiit det trode jag inte om dig. helt chockad men så är det väl antar jag.

Lov är så fucking underbart om ni inte redan viste det. har så mycket dom jag bara vill skriva om men får inte fram rätt ord så jag struntar i det.

Jag har så sjukt tråkigt.

RSS 2.0