ta mig till häven döh

Citat by Ebba Melin när hon skulle beskriva hur mycker hon tyckte om Olle i idol. Asså ta mig till... hävven döh HAHAH

Sov hos Ebba igår till idag, hon skulle upp kl 6 den lilla korven och åka till sörping. Men jag sov till halv 9 sen gick jag upp och så hah. Drog senare till stallet där det var dressyr KM, jag var inte med själv då menmen. Martina gjorde sin första start på 4 år och hon kom 3:a gooodisch! När jag såg alla små ponnysar så ville jag själv ha en liten ponny och rida lite dresyr på, jag tyckte ju att det var så kul då! Imorgon bilr det hoppning och jag ska bara  hoppa 1m och vå får se hur det går.


Martina Åhs och SB Sea brezze
världens bästa Milk Shake ♥

Carry you home

Begravningen igår var sjukt fin. Blommorna, sadel, din pappas tal som du hade skrivit, all fin musik och alla sörjade människor. Allt var precis så som jag tror att du hade velat haft det.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Saknaden är sjukt stor. Det kommer göra så ont i morgon när det är KM i hoppning, jag vet att Du skulle ha varit där, antingen på hästen eller på banan, du hade varit där. Nästa majpokal kommer inte bli densamma utan Dig på banan. Jag kommer inte längre kunna se Dig och Ebba springa omkring och plocka upp alla hinder, eller se Dig och Ebba gå upp och ta någor gott i cafeterian. Jag kommer även sakna alla dessa konversationer som vi hade när vi stod på banan. Det gör så ont. Klassen kommer inte bli densamma utan Dig, Du hade koll på allt, viste när vi skulle ha prov, inlämningar osv, Du var så ambitiös. Jag kommer sakna alla gånger när vi satt i skolan och oroade oss för hur allt skulle gå eller när vi klagade på att det var så mycket att göra. Jag kommer sakna att ha Dig vid min sida och att prata minnen med Dig om hur vi hade det i 8:an och 9:an. Götteborg med klassen, gamleby, rockshowen, midsommar, grillkävllar, kommet Du ihåg? Det vad Du, jag, Anna och Sara. 

Det gör så ont att se din famlj sörja, Din varma underbara famij, det värker även i hjärtat att se mina och Dina vänner sörja. Det gör så ont, vi saknar Dig så mycket! Dagarna blir inte densamma utan Dig. Vi syns igen <3Detta var ett mycket fint avsked. Nu blir det att försöka gå vidare ♥

ibalnd har man tur

Min blogg börjar bli tråkig, ingen insparation alls, HJÄLP MIG NÅGON?!

ser på bröstcancer galan iaf, får ont i hjärtat. Vilken jävla tur jag har som inte  miste min mormor i bröstcancer. Vilken kämpe hon måste ha varit. Jag förstod inte så mycker då kanske vad 8 år? Kommer inte riktigt ihåg. Hon ville nog inte att vi små barn skulle förstå hur alvaligt det var, så typiskt min kära mormor som tänker på alla andra före henne själv. Världens bästa <3


kgkbtbiuublknhlniö

PANIK. vet inte vad jag ska ha på mig i morgon, eller på fredag under begravningne FAAAAAAN vet inget, allt blir fel

Rubriken= kör en Linnea

happy ending

Dagen började dåligt men slutade bra. Började med att vara as stressad på morgonen och hade halft panik på matten, samtidigt som jag var dyng arg! Sen ju mer tiden gick desto gladare blev jag och mina "spänningar" släppte. Avslutade skolan med att prata med Putte om tyskan och han sa att jag når upp till min mål osv. HELT OTROLIGT! Kom hem och åt två ägg (brukar ALDRIG äta ägg, eller det går i perioder). ålte till stallet och min häst var SUPER sjukt fin värsta känslan! Kom hem och mamma och Pierre bestömmer att beställa mat! SÅ JÄVLA GOTT! så nu väntar jag på att de ska komma hem med pizzan UNDERBART! lill lördag eller vad ;D

Intresant fakta här liksom men just nu är jag sjukt glad!

tack men nej.

Du var ju så jäkla fin. Din personlighet! om fler skulle vara som du så skulle världen bli bra. Världen gick miste om något stort när du försvan. Önskar bara jag kunde få återuppliva en dag i nian då det var vi och bara njuta utav stunden, utav alla blod, svett och tårar tillfällen och utav av alla fina komentarer som vi sa till varandra. Vi var så bra tillsammans.

Jag är helt fylld utav kännslor nu. bra? ja eller? skitsamma.

should I stay?

NU är jag så där skit arg igen. Jag bara fick värsta rycket och ville bara slänga min älskade data i väggen. Jag vill bara gråta, skrika och bara få ur all min ilska och sorg. Jag förstår mig inte på visa människor. fast igentligen är jag inte arg på någon eller några. Det är en helt konstig känsla som inte går att beskriva. jävla skit piss rövhål kärring jävel. Ja de är så jag känner, rap 

pelltot elle a

Har verit hos Ebba hela dagen, trevlans! hade tänkt att plugga nu men jag äör sjukt trött så jag ser på en film istället. Känns liksom meningslöst att plugga eftersom att jag vet att jag ändå kommer få ig på provet så det känns lite meningslöst att lägga ner tid på det.


Ebbis typp 2008? ajaaaaa sötingar

vi ser det snöar

Är hela 30 min förtidig, det är bra.

Vaknade och kollade ut och såg snö. Jag brukar bli helt hyper och jätteglad när första snön har fallit men nu, njaaaaa. Det är inte äns november än. Jag trode att årstiderna hade ändrat sig, att vindern började senare än vad den gjorde tidigare och att den slutatde senare. Jag trode även att sommaren varade ända till mitten av September men oj så fel jag hade. Sommarn blev varm men kort. Det blev höst redan i augusti utan att man accepterade det. Sen blev det vinter i slutat av oktober. Jaja det löser sig antar jag.

Nae nu blir det lite geo plugg, det sista inför provet sen så blir det cykel till skolan. Känner att min blogg bara består utav plugg. haha det kommer bli ändring på det. det är ju snart lov och så!

skype och jag är cool

typ skypa med Nichole är ju kul sisodääär. Hon ska käka, får inte se på :( men skit samma sen så ska vi plugga på det feta bigga geografi provet som vi har i morgon, coolt!


Vinter jacka på och allt, skön tjej.

I want to much

Jag har ingen insparation ALLS. jävla skit. VILL SRIVA MASSA OCH SÅNT men kommer inte på något! VILL FOTA OCH SÅNT men känner mig sämt. VILL RIDA MASSA OCH SÅNT men min häst är brunstig och får på massage. VILL HA MASSA HÄSTAR OCH HOPPA VARJE DAG men det funkar inte riktigt så. VILL HA KUL OCH VARA ROLIG men det går inte. JAG VILL JAG VILL JAG VILL ha lov och om 1 vecka så är det lov!!!!!!

det är ett idogt jobb

Plugga,äta,stallet,plugga,äta,plugga,sova

Kul eftermiddag. Ska till stallet. sen jaa så ser ni vad jag ska göra. Kommer skämma ut mig på min geografi redovisningn i morgon, vet inte vad jag ska prata om. Aja det lösaer sig väl


Sommar och sånt skulle vara skönt

it doesn't matter hwo you are

Pluggad gansak effektivt nu. Gjort klart Geografin, ska bara sätta ihopp allt med gruppen sen. Är ganska redo inför matte provet i morgon MEN INTE inför tyska och engelska prov... det får gå som det går.

Nu vidare till stallet och hoppa.

ännu mera klag!

Okej, kom på att vi hade lite mer saker att göra i skolan denna vecka. KUL! nae

Tisdag= Skolfot!!! hataaaa Och eng redovisning (som jag fick reda på 1h innan redovsiningen)
Onsdag= matte C prov och tyska prov OCH eng gramatik test. PÅ SAMMA DAG!!
Torsdag= Geografi redovisning och Naturkunskap seminarie + JÄVLA PH hatar ph ...
Fredag= Geografi prov + inlämning av regions analys Som tydligen skulle in på onsdag?

Panik? ja en aning. Nu sitter jag och väntar på mat! sen blir det att plugga igen, har desutom et stort Natur proev nästa vecka. Gud vad jag gillar det här.

she can if she wants

Red min polle i skogen idag och hon bleb lycklig. Glädje kickar och det kan vi accepterar! Skönt med en glad häst! så nu hoppas vi att hon är lika glad i morgon när vi ska hoppa lite. Måste klippa henne igen, hon är som en liten björn! Men hennes sår börjar läka nu så snart kan hon nog gå ut med sina kompisar i hagen, bara de inte trampar på henne igen! haha Känner att allt
blev riktigt sammanhängande här ehh skitsamma.
söta tjejer... eller Sassa är söt iaf ♥

så mycket att göra

Har så in i helvete panik på min skola!
Tisdag= Skolfot!!! hataaaa
Onsdag= matte C prov och tyska prov OCH eng gramatik test. PÅ SAMMA DAG!!
Torsdag= Geografi redovisning, JÄVLA PH hatar ph ...
Fredag= Geografi prov + inlämning av regions analys

Desutom så glömde jag spara en grymt viktig det al Geografi inlämningen så det var bara att göra om skiten igen. Det blev inte alls lika bra som innan. Älskar skolan oerhört mycker sånna dagar som denna.

fuck off ...

Okej, det blev cp cp cp cp cp dåligt. Typ grått/brunt. INTE FINT. var nöjd när färgen satt i och när det var blött men sen när det torkade........ FAN måste färga igen, rödare och mörkare.. ångrar mig mega mycket faktiskt, vill ha lite småblont igen....


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker

varför kunde jag inte bara nöja mig med det hår jag redan hade?

randigt ellller?

okej, hae köpt hårfärg, tanken är att det ska bli brund. vi får se hahahhahahhahah, spännande.

so so so hungry

Är hungrug!!!! ska äta rostade mackor till frulle :D har längtat för jag har inga sånna hemma hahahah så nu får martina stå för mina rostade mackor hemma hos henne och det är bra.

Min mage prata med mig nuuu så typ heeej då

Det är en hård värld

Har en konstig klump magen. Önskar jag vore någon annan. Vill bort iväg och börja om. Kan man inte få leva om sitt liv och ändrat på saker och ting? Kan man inte få en andra chans?


Det är en hård värld där utanför
Full av ensamma människor
Ingen som hör dig

Ingen som ser dig när du går

Den ända som inte ger än en andra chans är livet, tänk på det.


två mycket bra vännre det där!

Vi satt på en gren

Linnea är och köper godis sen kommer hon till mig och då blir det film och sånt. Bra, mycket bra. Men tydligen så tänker hon bara köpa godis till sig själv? gör man så ahah? jag kan ju betala hälften hahaha ajaa jag har ju morötter och dipp om hon inte bjuder haha Hon är så skön den tjejen!

Mycket snygg tjej, Cecka bloggen ;D

05:20 Alltid redo!

Nu sitter jag här! hap precis ätit upp min första knäcke macka och har kommit på att paprika luktar äclikigt, intre ssant fakta där! jag ligger före mamma! stolt tjej bakom datan, nae nu måst jag sluta sa att mamma inte ser att jag använder hennes data heheheheeheheh

i'm still waiting for you

Nae ska typ sova nu snart, eller nae vid 10 men hur som helst så står klockan på 05:10 jaa myss på det men men slipper ju skolan! sorry sara och lovisa men ni får göra geografi utan mig, skönt för er hah! Ser på nått humorpogram, fattar inget...

god natt mina älskade vänner <3

friends helps a lot
I miss him, a lot

Var hetl nere och bara blää på allt, sedan skriver än kär vän till mig och vist blir man glad? jag blir grymt glad och glömmer bort varför jag var så nere. Är det inte sånna vänner man ska ha? Jo det ska man. Ni gör mig så lycklig! ♥

put a smile upon your face

Ska hoppträna på min galne polle idag, får se hur det går. Antingen kommer hon vara gald och super fin eller så kommer hon vara dyng tjurig och kicka helatiden, hoppas på det första, skulle vara skönt för jag ör extremt hoppsugen nu, har liksom inte hoppat på typ 1 månda? shiiiit hahaåh gillar min sits och min min.... FY FAN måste bättra mig!

tävlingÄr med och tävlar hos Angelica blick .

Inte helt fel att få lite nya saker, skulle sitta fint känner jag

just an appleBra att min lunch består av ett äpple? nja inte så bra, men åt gröt till frulle. nu ska jag till staden och inhandla strumbyxor och kanske nått mer? det får vi se.


please take me away

Så sjukt kallt ute idag! 5,4 grader och klockan är halv 12 sjukt.

Ska en sväng åp stan innan skolan, sedan matte i 1 h sen hem sen stallet sen geoooografiii panik bajs äckliga blä geografi hataaaaarr! orkar inte vill inte faaaan bajs, ångset som fan så sjukt skoltrött vill inte mer ta mig härifråååån! jag lyckades ställa om dygnet under dessa 4 dagar, går och lägger mig kl 2 på natten och vaknar på 10.... inte bra klockan står på 6:30 i morgon. jag kommer stänga av den i sömnen vilket jag gjorde idag när det ringde på kl 8 så jag vaknade vid halv 10!? ÅHHH VILL BORT HÄR IFRÅN NU!!!!

sleepy girl

Kan verkligen inte sova. Rummet är as varmt och min mage skriker efter mat, desutom så är jag skit pigg...
Vill bara att rummet ska vara kallt så att man värms av täcket när man lägger sig i sängen. Det ska vara så kallt att om man får tån utanför täcket så börjar man frysa. Vill ha hunden bredvid mig och jag vill somna lycklig. Jag vill känna mig nöjd med dagen och vara utmattad, det är jag inte. Desutom så är det bara jag uppe så jag har ingen vän att prata med heller vilket skulle vara skönt att ha. Prata om allt och inget och bli helt trött av det så att man sedan somnar bums.

God natt. ska försöka sova. klockan ringer om 7 h. börjar inte förens kvart över 3 men innan dess ska jag få lite saker gjorda.

sick child

Upptaderade typ 100 gånger igår? bra? vet inte riktigt själv, hur som helst så är jag magsjuk idag. Och självkart så började jag spy i stallet. Spydde en gång var 10 minut, myyys på det. Fick åka med mamma hem för jag viste inte om jag skulle orka ta mig hem själv. Hann  precis komma innanför dörren tills jag fick slänga mig över toan. Okej ingen trevlig information, fast jag är inte själv så känslig över att läsa sånt haha men sorry om jag äcklade er,

Nu mår jag bättre och ska upp och se om jag får i mig nått i min toma mage, sen ska jag se ensam mamma söker, sen se en fiulm sen godnatt så hoppas vi på att jag öär frisk i morgon så  jag kan åka till skolan? hahaI'm so sick of this shit, just take me to some other place

http://linnea.e.alltid.full.nu/

http://linnea.e.alltid.full.nu/ GÅ IN!!
Jag vill göra något farligt, typ åka moppe utan hjälm
Eller åka bil utan bälte.
Jag var as trött innan kl 22 men när jag gick och bajsade belv jag pigg. osv osv

Cecilia Rydgren o Linnea Orhagen
Humorn är på topp kl 23:56

När verkligheten kommer ikapp

Har glömt bort verkligheten ett tag, nu blev jag påmind och sprack. Stora klumpen kom tillbaka, jag gråter inombords för jag tror mina tårar har tagit slut!? Den där härliga kännslan som jag hade precis försvann. Sanningen är orättvis, du skulle funnits här med oss nu. Jag trode jag hade kommit över det men hur kommer man över en sån här grej? jag tror inte det går utan man vänjer sig med ett liv utan den som man mist men man kommer aldrig över det. Så fungerar jag iaf.

I will shoot some stars for you

Designen är klar och ja blev ganska nöjd. vill ha lite mer speciella saker, typ rundade hörn och en "fallande! bakrund men vet inte hur man gör det så det får duga med den simpa designen. Det känns skönt att ha lite andra färger och så. Älskar verkligen förändringar.


She said I like just lying on the bed
Beneath the ceiling with her head upon my pillow
There's nothing else I'd rather do
And I said I'd rather do it on the couch
Or in the kitchen where about
You seem so down child
Like nothing could destroy your world

I will never walk away

Håller på och fixar lite på en ny design. Känner att det är dags nu och har lite insparation, får se hur det blir.

Kul att de ända bildern jag har nu är på mig själv hahaha


can yuo see what you have done to my heart
and soul?
this is a wasteland now

Dagen i ord

Dagen har varit lång. Martina sov här sedan så stack vi till stallet, red Calla och Sassa, båda damapde sig men Calle blev fin sen han är inte lika envis som Sassa. Var kvar där länge och hjälpte Martina lite. Har varit hemma ett tag, sett på VM i hoppning, roffe kom 6:a. Har precis diskat och lagad äpplekaka, väntar just nu på att maten ska bli klar. Sen blir det en lugn hemma kväll. Pallar inte mer idag.

Är sådär härlig rödmosig om kinderna och känner bara för att krypa ner i soffan men godis och en mysig filt och se någon bra film. Men kommer nog sitta här och ta det lugnt, härlig kännsla det med. Bara sitta med mys kläder och känna sig helt slut i kroppen och man vet att man inte behöver göra någt mer idag.

what have I done

Blir så irriterad på allt skitsnack, varför inte bara säga sanningen istället för att ljuga och göra folk rädda. Blir så trött på det. Det är skit jobbig för mig med. varför kan ni inte fatta det. Jag kan inte göra något åt det, inte ni heller, men det hjälper inte om man sprider massa falska ryckten, eller förvärrar sanningen. SLUTA!

black and white

in the morning breeze, still walking
here's another day
in the boiling midday sun
I hide in the shades to get some rest
and the taste of you and vodka
still here since yesterday
human salt, seasalt in good mixture
making out, making love tonight


picture of you

Sitter just nu och redigerar bilder med hög musik! Det blev bara ego bilder på mig hahha, men känner att jag behöver en ny header och nya profilbilder så jag hoppas det finns någon som duger.

Blev inget fotande med therese idag för hon sov ahha, aja det gör inget! va tar det en annan dag!

Ni kanske får se en bild eller två sen. Det är sånt som märks ;D

back on track

Varför blir ingenting som man har tänkt det? Jag skulle ju göra allt klart igår så jag slapp det idag. Men jag har läst ut min bok! som var bra och jag vill läsa tvåan! jag har gjort klart nk b labben och jag har enbart 20 frågor kvar på instuderingsfrågorna som ska vara klart v 43.

Det jag har kvar är hela matte planeringen för denna vecka, samt geografi som är sjukt svårt och sen tyska som jag har prov på på torsdag. Men det löser sig hoppas jag.

Ska ut och fotta idag med therese, eller therese ska  fotta mäst men jag tar med mig min kamera och hoppas att jag kan få testa lite med hennes reflexskärm som hon har köpt. det bli nog bra!En bild på Eric och Therese som jag tog i sommars som Therese har redigerat. Har inga utav dessa bilder på min data eftersom dom togs med deras super kamera typ canon 7d mark, elle nått, hursomhelst så är den kameran suuuper bra.


allt har ett slut

Liksom har gjort klart nk labb! har bara 60 sidor kvar tyyyp i min bok! ska läsa ALLT idag! good luck. nu är det vara Geografri, lite matte och 50 instuderingsfrugot kvar.

KUL FÖR ER ALL LÄSA DETTA, ja vet. puss

just stop

Ska gräva ner mig i engboken nu, har redan läst 25 sidor idag nyss och det är sjukt mycket för att vara mig! ska läsa yttligare 25 sidor tänkte jag, sen blir det sova. Musik i bakrunden och en hund bredvid mig, mysigt!

whatever it takes

Pluggade hooos Martina idag och i måndag faktiskt! fick massa gjort sååå super bra!

Lång helg, ledig morgon och på fredag, kan det bli bättre? Ska plugga som ett as i morgon så kan jag vara helt ledig på fredag SUPER!


ett halv år åt SKIT bokstavligt taltCecilia Maria Elisabeth RydgrenSimba Åhs

Take care <3

By your side

Idag red jag min polle igen och hon var super! hon gjorde några typ capperioller (eller hur det nuy stavs) men typ som små bocksprång i början av passet. Men sen så glänste hon! Hon gick super iform och var lätt i handen och hon skakade INTE på sitt huvud! Jag kunde till och med gallopera idag i båda varven och hon tyckte det var kul! jag med! hoppas bara det fortsätter så här nu. Det kändes liksom som jag jag KUNDE rida idag och den känslan har varit efterlängtad.

Sassi ska även få massage i morgon med för att se om hon är sne eller så för det är så stor skillnad på henne i höger vav än i vänster varv men hon blir nog glad! Hoppas att hon inte ser ut så här i morgon bara!


I'm so happy I'm so gald

Ja, angående förra inlägget så gick min sorg över till ilska, det kan bli så ibland.

Idag har varit en bra dag! skolan gick bra trots att första lektionen böörjade kl 8 på morgonen och jag såg ut som ett as! kändes som om jag jag i 8an igen, inte kul. Sista lektionen handlade om kroppen= INTE MIN GREJ. (förlåt sara om jag blev arg på dig men ORKAR verkligen inte höra när du ska prata om kroppen!) men Anna och jag fick massa gjort idag !!! SÅ SKÖNT!

Min häst skötte sig suuuuuper! såå himla duktig var hon! Ska nog inte berömma henne för mycket för förra gången jag gjorde det så gick det ju åt helvete sen. Men iaf så var hon mycket duktig trors att ebba blev lite skraj för henne när hon vände upp arselet mot elliot men men ;D. Jag kan även tvätta hennes sår och lägga om det helt själv utan att någon behöver brämsa henne i örat, super häst! peppar peppar.

Nu är det VM i hästhoppning på tv, KAN DET BLI BÄTTRE?? ja det kan det! DESPERATA HEMMAFRUAR IDAG !!!!! och sen så ska jag göra pizza salad! I'm so happy at the moment!

Nu ska jag sprida lite glädje till min hund!Sassi i sommras. en utav de första gångerna jag hoppade på henne.

.......

okej, jag är så sjukt arg just nu, det bara kokar! IDIOTER

about you now

Blev inget sex and the city eller ensam mamma söker utan det blev lite tittande på vm i fälttävlan. Nu ska jag försöka sov och läsa lite, har en tung dag framför mig eller aa oss.

wonderful

Hade en super mysig tjej kväll hos SaraA. Massa mat och efterrätt (DET VAR UNDERBART GOTT!) och prat och mys och gittar och song, helt underbart! SaraM och jag stannde kvar hos sara till kl 4. Vi bara satt och pratade så underbart var det. SaraM åkte hem till mig sen så sov vi till 12. nu har hon precis åkte hem och nu sitter jag här helt själv och bara njuter av det fina höstväder. UNDERBART. hur många gånger har jag skrivit underbart igentlgen haha.

Stallet, äta, sex and the city, ensam mamma söker soooova <3. Ja så ser min söndag ut.

Måste verkligen ut och fota snart. Har inte hållt i kamerna "seriöst" på kanske över ett halv år. helt sjukt. vad ledsen jag blir.


baby please don't go

fan.

förlåt.

fan.

utan dina andetag

Det har varit en tung dag idag och igår. Visar inte det så mycket kanske. men det känns som om jag går och bär på  100 st stenar eller nått.

Nu är jag ensam hemma med hunden, ska äta antingen taco eller hemma gjort pizza. lutar åt pizzan för vi har inga chips hemma. Hade Nk b som sista lektion och den fick mig att bli glad?! och sen gick jag och sara på stan, köpte en munktröja och en stickad tröja för bara 200 kr typ. kanske 230 aaja, nej exakt 214 kr.

Ikväll blir det idol och sex and the city sååå himla skönt att vara själv.

Älskar mina vänner, ni är helt underbara


RSS 2.0