bad luck

idag är jag duktigt tycker jag! jag har städat mitt rum, eller nae jag har tagit bort alla äckliga spindlar, eller inte äns det, min mamam gjorde det men jag hittade dom iaf. MEn jag ska städa sen japp och det är bra, sen ska jag fixa alla bilder på min gamla data fast det kanske jag gör i morgon, veeem vet.
Men hur som helst så ska jag till stallet snart och rida med elinooor kanske martina med ajaaa. MEn seeen efter det så ska jag springa med martina hahahhaha det kan bli kul jag+martina= dålig kondis så ja jag kommer bli illröd i fejat och svettas som en gris men whatevaaaa. visyt faan jag har match i morgon sååå tråkigt. vill inte.. Känner att allt var grymt inressant yeeepp

nae ska vara i stallet om30 min så det är bara att draa sig då.


rubriken? HATAR RUBRIKER japp


that I got you

Jag har varit klar i typ en halv tmme nu, stooolt cheeey!

Var på maxi igår medans mamma handlade mat och kom hem med 3 tröjer, men ska lämna tillbaka en idag. Jag har kommit fram till att jag inte passa i militär grönt :( soooo sad! men jag blir 200 kr rikare då  iaf ;D bättre det än att ha en tröja i garderoben som jag aldrig kommer att använda! Hittade även ett par grymt snygga cheap monday på nätet nu men vågar inte beställa jeans på nätet eftersom att jag har olika storlekar i jeans typ hela tiden!

Nae ska nog uuut snart och cykla till skuulan i höstvädret, inte kul!

bara så att ni vet så har jag försökt att ladda upp en fucking bild i typ 10 min nu!

fuck off

PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK PANIK. HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA jAG FÅÅÅÅR SÅ PANIK PÅ ALLLLLLLTTT. hoppas innerligt att det är internett som är helt dumt i huvet för om det är min nya data så får jag PANIK, som jag redan haaaaar ÅHHHHHHH vill kasta skiten nån stans!! (vi får nytt internett den 30 augusti hoppas att det blir bätter) annar så skiter jag i data och internet FUCK OF AND DIAE DU ÄR FÖR FUL FÖR MIG OCH DON MORSA GÅR FÖR EN HUNDRING.

villa bara ha det sagt. men det kommer ta åååår innan det kommer att publiserat för allt är sååå seeeeegt. (kan inte ladda upp bilder) FUCK

god bye sweden

sitter här och fördröjer tiden med lite musik, som desutom måååååste upptaderas med en ny spelningslista!! mamma fixar mat och Martina och hennes mamma kommer snart hoppas jag! sen så drar jag martina och mamma till SPANIEN sååå jävla härlgt! ska sola och bada och allt sån som man gör på semestern! Jag har även hört att det är ett stort shoppingcenter ca 10 minuter att gå ifron huset och vad jag har hört så var det super billigt! det gillas!

Jag tävlade igåt också och min polle börkar sköta sig nu! hon försöker inte kicka av mig längre ;) stort fram steg. Börjar gilla henne och det känns underbart!

Jag fick ett extremt blogg sug och jag har haft det ett tag men jag har inga bilder men jag ska få ett extern hårdisk till min nya data där jag ska ha alla bilder så sen blir det mer upptadering.


new compuer

har fått en ny data I'm in love! eller fått och fått jag har köpt den med egna ihopptjänade pengar, stolt flicka. det går desutom att ladda upp bilder <3 äntligen, men tyvärr så har jag inga bilder på denna data än men ska fixa det när jag har köpt min externa hårddisk.

Ville bara säga det så jag kommer nog upptDERA MER NU NÄR JAG KAN LADDA UPPP BILDER *caps... jag har inte lärt mig tangetborden än och kommer alltid imot cAPS... som sagt

RSS 2.0