tävling igenJapp jag är med och tävlar om et tränns. Jag är helt kär i tränset måste bara vinna :D

Tävla kan dy göra på denna blogg http://lovicious.blogg.se/ Känner att min blogg börjar bli lite tråkig men skitsamma jag har ingen lust alls och då blir det ändå inga bra inlägg så jag börjar igen när jag känner mig sugen

summerJag är med och tävlar om en reflexskärm. tävla gör du HÄR på  tezzilicious blogg.

Sommar för mig är när man är med sin bästavän en sen sommar kväll vind stranden och prata om allt och har extremt kul. åhhh jag bara älskat!


fuuuuck

Tankarna bara rullar i mitt huud, fram och tillbaka. Har jag gjort rätt? Har jag gjort fel? Borde jag väntat lite? Kommer allt gå åt helvete? Vad kommer alla prata om? Hur kommer dom se på mig och hur kommer det blir i slutändan? kommer det bli bra eller har jag rent ut sagt tagit vatten över huvudet?

Jag tänker sjukt mycket, jag har sjukt mycket ångest. Vad fan ska jag göra? Jag trode att det skulle bli as kul och as spännande, visst tycker jag att det är spännande och kul, men alla andra tankar tar över allt just nu. Jag trodde att jag skulle må mycket bättre nu, men gör jag det? Det kanske bli bättre snart annars så måste jag ta reda på vad det är som gör att jag mår som jag gör. Framtiden har svaret, eller?


Om ni undrar så kom min nya häst hem igår kl 20:45. 63 mil fram och tillbaka. Quite a Sensation super söt är hon hah ;D

Tävling
Jag är med och tävlar om ett schabrak. Vilken skulle behövas till min nya polle, om den nu kommer hem snart ;D

var med och tävla här

RSS 2.0