the sound of silence

Hade en förläsning om kroppen och blod och sånt, klara inte av det! blir så äcklad, känns som om man ska svima. Nu när jag tänker på det så får jag en klump i halsen, måste hålla för halsen, ser ut som om jag stryper mig själv typ. USCH. Tur att mman fick låna annas mobil så att man kunde spela på den under föreläsningen. Har en känsla av att jag kommer få ig på nästa prov. eftersom att jag inte kan lyssna på sånt. NU KOM DEN DÄR KLUMPEN I HALSEN IGEN (eller typ hålet i halsen) SÅÅ VIDRIGT

halleujha

Ska gå och läsa boken nu, sen sova. Är jättemega trött. Jag gör verkligen inget vettigt i skolan längre. tänkte ta tag i det nästa vecka, 1:orna kommer tillbaka halleujha... Har massor av arbeten att beta av.

Godnatt

Jag tänker på dig, men jag lever vidare <3

not ever

Skrämde precis min mamma, haha.

Jag står helt stilla och kollar på min data, helt chockad
Jag: Mamma, min data ryker!
Mamma: VAH???
kommer springandes: TA UT SLADDEN
jag står helt stilla, mamma tänder lampan
Jag: Nej just det jag blåste precis ut ljuset.
Mamma: fy fan vad du skrämde mig
Jag: jag vet.

HAHAHHAHA jag var i chock trodde verkligen inte min data kunde RYKA panik fick jag viste inte vad jag skulle göra. sen så ba juuuust jaa, ja en händelse försig.

killing me softly

Vill skreiva nått viktigt, men glömmde bort, bara sådär poff.så här ser en del av mitt skrivbord ut. det har sett ut så för ett tag, men ändå. Sämsta kvaliten efterrsom attd et är med datan.

Bild på pappa och mig, och sedan på anna sara maria och mig <3

det rullar på

bettan, therese och eric var här hemma och färgade hår och klippte och donade. Jag skulle inte göra nått men sen blev det massa blond färg över så jag tog lite slinger. ska nog färga mitt hår brunt senare men kan vara skönt att få liiite förendring. fast nu precis nu fick jag ångest. JAG HAR JU GANSKA MÖRKT HÅR. eller? jag tänkte då att det var ganska ljust, shit. hah, ska blåsa håret sen så får vi se hur det blir haha.

vardagen rullar på och jag har ridit min polle idag, DET VAR KUL! hääärlig känsla att känna att det var kul! hon tycker det var kul! hon VILLE gallopera, känns skönt

Sköt om varandra och var inte rädd för att tjata ut tre orden, jag älskar dig


tomt och tungt

Allt jag vill just nu är att gå i ide. Jag är inte stark, jag bara visar det inte
ska ut med vaärldens bästa underbaraste hund. ska bli skönt

tomhet

Jag är helt tom, får inte fram nått längre. Jag visar ingen glädje, ingen sorg, jag bara sitter. Jag försår inte idag. Alla andra mina vänner grät och forstod allt. då satt jag bara och stirra. viste inte vad jag skulle göra. bara satt och stirrade. Nu sitter jag och stirrar på tvn och ibland skrev jag några ord. suck.

Träffade väääärldens bästa nichole idag. såå skönt var det, vi skrattade och pratade och allt sånt man ska göra. Var även hemma hos min bästa vän Ebba. hjälpte henne med att lasta upp hö och sedan for vi på möte med hanbollen. INGEN MER HANDBOLL NÅGONSIN. såå skönt

even when the years have past, the memories will last.

det tog 30 min att skriva. Jag är tom

being withot you takes a lot to get used toMinnesstunden för dig Maria  var så hemskt men så sjukt vackert. Du skulle älska det. Fast jag tror du var där och såg allt. Du skulle aldrig missa något sådant. Så många tårar man fälde. det är så ofattbart. fan, detta skulle inte hända dig,

Skänker en tanke till de som stod dig närmre, framför allt din familj och släkt. <3

even when the years have past, the memories will last

Det sita jag gjorde för dig var att försöka hitta den bästa bilden på dig och göra något fint. Jag lyckade inte så bra som jag hade hoppats. Jag önskar bara du vore här nu och sa, som du alltid brujade säga, du klarar det här. Jag hoppas att du blir nöjd med bilden för själv tycker jag att du är mycket fin, fast jag vet att jag skulle kunna göra det bättre. Vi saknar dig maria, hoppas du ser allt fint som alla har skrivit. Du är nu våran ängel <3 

himlen är oskyldigt blå

Vill bara länka till två underbara inlägg, pallar inte atgt srkiva sånt själv, jag får inte ur mig de rätta orden.
Anna och linneas blogg  
Sara Asgharis blogg
mina tårar bara rann

bed of roses

Du har lltid funnits där, du har kommer alltid att vara älskad. Smärtan som vi bär på kommer inte att försvinna. Ett liv ska inte ta slut i 16 år ålder. Du skulle fylt 17 år den 3 november. Det är så sjukt orättvist. Men allting har en mening, jag tror på ödet vilket jag vet att du med gjorde.

Älskade vän Maria Hellgern <3

Ett sista ord till dig

Detta är en dröm, en mardröm. Det tog ca 4 timmar för mig att fatta att det är sant och desto mer tiden går desto ondare gör det. Jag tycker så extremt synd om dig och de personer som stod dig mycket nära. De personer har delat ett liv med en underbar person, en person som man inte glömmer, en person som alltid fanns där vare sig man ville det eller ej. Du bara var alltid där för alla som stod dig nära, och jag är rädd att jag tog det förgivet. Vi har varit klasskamrater i lite mer än 5 år och 3 utav dessa åren var du mer än bara an klasskamrat. Det fanns två år under den tiden som var den bästa tiden i mitt liv, än så länge och under dessa två år så var du en del av mitt liv. Jag vill tacka dig för dessa år så orhört mycket! Jag hoppas att din sista vecka på malta  var underbar för det är du värd! Denna fina person som du är.

Maria, du får vila ifred nu och jag hoppas du träffar de som du har mist en gång, Pussa Sluggo ifrån mig, jag vet att ni är menade för varrandra i himlen. Tack för minnerna vi har tillsammans och förlåt Älskade Maria Hellgren <3


det finns inga ord.

Tänker mycket, alldeles för mycket. Det är overkligt. Det är helt sjukt. Jag hatar mig en aning. Du är inte värld det inte alls. Kom tillbaka. vill prata med dig! Varför förstår man vad man har när man inte har det länge?

Om jag ändå kunde göra nått.. <3

sagornas värld

Köpte ett par vinterskor idag, helt värt det! har ingen bild, ska kanske ta, får se. köpte även en tröja/kofta på monki, inte värt pengarna (350 kr) men den är helt ok. as sköööön värkligen men skulle heldre vilja ha knappar än dragkedja. men det duger. Nu är det bara vinterjackan kvar sen såp har jag shopat färdigt på ett tag. Nu så ska jag läsa prinsessans dagbok 1 på engelska!

just a smal town girl

idol och jag äter chips med dipp sara! bara så att du vet.

Alla är sjukt dåliga skäms!söööta personer helt klart!

köpte två halsdukar idag när jag gick på stan med bästa Linnea och Sara, i'm in love typ.


you are just a person

Åt en mudkake i dag SÅ JÄVLA GOTT. men det blir nog sitsta gången. Mamma sökte på gluten och ja det GÅR inte att det försvinner (vilket jag igentligen vet men hoppades innerligt att jag hade fel) hon fick även reda på att mjöl kan skada min tarm så mycket att jag kanske inte kan få barn och jag kan få hudsjukdommar, så jag känner att jag kan nog leva med att vara gluten trotts allt. 

Nu är min broder här, theres är i stockholm så han had eingen mat hemma!? men det var ju tur att jag finns så jag kan ta hand om han när therese behöver lite lung och ro ;D Nae då men det är kul och så, blev inget plugg idag som jag hade tänkt, ooojjj så synd. 


back in time

Ta mig bara tillbaka där mitt liv var så lätt. Där jag kände mig bra och betydelsefull.
Jag vill bara känna mig stark igen, jag vill känna mig duktig jag vill att folk ska se upp till mig. Jag vill känna mig behövd och jag vill göra framsteg. Jag vill vara modig. Vart tog allt vägen? Nu är allt så svårt.

så många broar jag bränt

skrev ett inlägg om alltkonstigt som hade hänt idag, men råkade radera skiten så skriver det lite kort.
1. Grannarnas bil bran kl 5 i morse, brandbilen fick komma och det hade tydligt smäll massor (jag hörde inget själv för att jag sov som en stock, men mamma berättade)
2. Det var typ snö när jag cyklade hem.
3. När jag kom till skvaller torget då ligger det en mobidist och skriker. Han har tydligen kört på en cyklist och det såg ut som om han hade brytit benet. Det var fullt med folk runt honom så jag stannade inte.
4. Sen så skrämde Therese mig när hon kommenterade : "Cicci du vet att det kan påverka dig utan att du känner nåt, min syrras ex var glutenintollerant utan att han visste om det, sen när dom kollade hans tarmar så var dom helt förstörda, han var typ i riskzonen för att få men för livet. Tänk på det bara ;)"
Jag fattar inte det sista! VAD MENAR DU. jag hade liksom tänkt unna mig en mudkake i morgon.

Ja det var väl i stort sett det hela.

nu är det snart idol och jag gjorde precis klart letter to the editor så imorgon blir det att göra klart nyhets articlen på engelska, sen borde jag göra geografi har inte gjort något i min grupp. Förlåt! men kan inte koncentrera mig på det. Aja nu blir det mot tvn.


"Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde, nej
jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig"

enjoy the silencei've got a question
did you think that we would ever believe you?
and on the note of rejection
the line you walk is getting thin, so thin

  "just one more question

why do you throw your words around town
like, they answer nobodys questions"

"was it something i said?
something i did, that made you destroy all we built
was it something you said
something you did, that made me think that you weren't real"

I Belive

framtiden kan bli spännande, mycker spännade. och jag ser faktiskt fram i mot det, nu kommer jag vara mer inne i politiken vilket är mycket bra tycker jag!

Vet ni vad jag gjorde igår? jo jag är ju gluten som kanske alla vet? men hur so helst så har jag varit glutenintollerant i 16 år, men igår så ville jag testa om jag förfarande är gluten så jag åt:
En tekaka till frukost + en macka som jag tål.
En hemma gjord haburgare med RIKTIGT bröd
En halv sådan där fryst pizza
En knäcke macka

JAG KÄNNER INGENRING :D så om vi ska fika nån dag och så så tänker jag lätt köpa nått gott till mig själv!
detta står på min "ska äta lista":
En ny bakad fralla
En baguet som man köper
Bulle
Mudkake och massa anat gott
winebröd!
En riktig pizza
Något gott på en resturang UTAN ATTA FRÅGA OM DTE ÄR GLUTEN I MATEN!

ja det är allt jag kommer på men asså det dreglar i min mun!

"Det var nästan alltid svart i tankarna
där jag nästan alltid satt med pensionärerna
Och vi såg på de unga och glömska
och tänkte "skuld och lidande väntar på er fortfarande"
historiskt val, ha

Sitter och kollar på valet liksom, men ska nog sova snart, börjar inte förens 15:15 i morgon men innan dess så ska jag gå lite gjort.

men asså detta är ju bara för roligt! Först var jag skit sur för att SD fick över 4 % av rösterna. Men alla andra partier är ju lite väl töntiga kanske, man kan inte äns gå in i samma rum som Jimmy Åkesson. lite väl kankse. Åsså Sverige är en demokrati och Jimmy har visa åsikter och 5,7% av Svenska folket håller med om, thats it liksom. Acceptera det bara! Lägg inte krut på att de inte ska komma in de ska bla bla bla, lägg krut på att ni ska bli bättre än SD så att de som röstar på Sverige demokraterna går över på din sida. och det är lite kul att varken alliansen eller de rödgröna har en dominans (iallafall som det ser ut nu)

sen vill jag bara säga att SD inte borde vara så rasistiska för det är något jag verkligen hatar.

so long fuckers

Martina tvingade mig till henne så nu sitter vi hemma hos henne och ugglar, men det är bra det, bättre än att sitta hemma och uggla. Hon lovade mig godis och chips om jag skulle komma, men har jag fått det då naeeee själv klart inte. men nu så gick martin upp...... Hon kom ner med cheasbals det duger antar jag. Ska klippa min beatch i morgon kan bli KUL.
I miss it!


if I could change one thing in life
I'd make time for us
if I could change one thing
I'd make time for us

take it easy


Hon är så grymt snygg min vän martina åhs

We say we have our best friends, yet we stab them in the back.
We try to show some love and, it's a skill that we lack.
I've had it with this crowd, I'm done with this town.
I've had enough of these shows and it's over with you now.det är så trist utan dig
min underbara lilla polle. haha tänk dig att hon brukar göra den kicken fast efter varran och när jag sitter på henne. Älskade bitch häst


Se på mig nu, vad tycker du?
Ensam är stark, vilket jävla skitsnack
Självdestruktiv, allting har sitt pris
Ingen lever ditt liv och luften är fri

kärlek är ett brev

Var i stallet precis, jag hade tänkt mig att fixa massa inför i morgon eftersom vi skulle tävla. Jag tänkte klippa henne, bada henne, rida henne och smörja och sånt, men när jag tar in henne ifrån hagen så ser man det här:

inte så kul! så det blev ingen tävling i morgon men om jag har tur så har det läkt skapligt till nästa söndag så att vi kan tävla då.


Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag


kär i en ängel

Sitter och lyssnar på hellström och krunegård, underbart man blir så glad! ska snart göra lite mat och se på tv tror jag bara ha lite fredagsmys med mig själv. Sen så åker jag bort till Linnea och Julia tror jag, vi skulle träffa erik och några mer? det blir nog bra det.

nae nu blir det fredags mys, oh just det tänkte fixa över alla bilder till denna data. ska bli skönt.

dålig på vardag

Äter frkost nu framför datan. Blev klar på kankse 10 min. jag är chockad. Men jag orkar inte göra nått med mitt hår för det ser förjävligt ut hur jag än gör.

Red dryssyr lektion för lotta igår, äntlingen! Behöver värkligen dom träningarna, hon är så sjukt duktig på att lära ut. Hästen har aldrig kickat så mycket förrut desutom men det är ju för att jag kommer åt henne. men när hon släpper efter så är hon sjuuukt fin! Det gör mig så frustrerad, liksom hon har så lätt för sig så varför kan hon inte bara göra det lite lättare för mig och för henne liksom, men hästar funkar inte riktigt så tyvärr. Nu har jag sjukt mycket jobb framför mig med henne och det kommer bli kul ibland och ibnland ett rent helvete. men jag brukar gå tillbaka och läsa ett inlägg jag gjorde här fär ett tag sedan när jag hade milke, jag får tillbaka min vilja att kämpa

Det finns 3 ord

Har försökt skriva ett inlägg länge nu men bara raderat rad för rad. Har ingen insparation alls nu.


naturkunskap b i mitt <3

Nu har jag pluggat nk b och jag måste säga att jag fattar hur ett kylskå fungerar, känns underbart, hoppas det kommer på provet i morgon bara! sen har jag sjukt svårt att förklara jonbindningar, molekylföreningar och varför det alltid bildas ett salt när man blandar en syra och en bas, liksom varför kan inte svaret bara vara DET BARA ÄR SÅ, nej nej så ska det inte vara.

nu är det dags för tyska, har liksom redovisning i morgon. men tyska är faktiskt kul nu, vi har en grymt bra lärare och jag fatta såå bra. nae nu blir det tyska i 30 min sen så ska jag sova.


ähh för fan

sitter i skolan, vill hem orkar inte mer. har massa men har inte gjort ett skit! fuck mitt fel i know men jag villinte

just a dream

jag hade en dröm inatt. jag är helt tagen av den, den var så verklig men ändå så sjukt overklig. kan inte sluta tänka på den. jag tror inte jag mår så bra utav den.

åkte som sakt till skolan med spårvagnen men självklart när man slutar så är det superfint väder ute så att man skulle kunna ha cyklat. så där slösade jag 30 kr i onädan såååå fucking inte bra.

nu ska jag äta typ sen handboll? går bara om ebba går så det så, VILL INTE


so naive

Ska åka till skolan snart. men det öser ner och jag liksom cyklar till skolan. Funderar på att ta spårvagnen men jag hatar att åka spårvagn, iaf när man ska hem och man liksom bara vill hem, ja då tar det 10 min att gå till spårvagnen sen tar det typ 15 att åka spårvagn sen tyar det 10 min att gå hem och när jag cyklar tar det max 20 min att cykla oftast minde än 15 min. vilka i-landsproblem man har ibland

you can't stand out

Har precis sett ensam mamma söker. Det pogramet är sjukt mysigt men lite smått överdriver, det blir så pinsamt och så säger killarna att detta ska jag vinna och jag är kär, men ba hallå du har träffat tjejen i dag liksom.

Nu ser jag mamma mia. men jag är så jävla trött. liksom kl 21.00 det är inte bra. skola i morgon kl 15.15 kul... men stallet innan och sen  kanske handoll, men viull verkligen inte det är sååå sjukt tråkigt dör.

när man ser mamma mia så vill man liksom åka till grekland nu!


snyggingar!

I need sombody how needs me

mitt liv är så tråkigt nu. börja lev kvinna!

har varit i stallet hela dagen, det har varit tävling där, men jag tävlade inte. det känns som om jag aldrig kommer kunna hoppa så högt på mitt cp till häst. jag tror hon har damp. eller nått liknade iaf. jag är tacksam över att jag får rida sibbe denna helg, det är ju iaf en häst som går fram likom. känns skönt.


är trött mycket trött. jag vill se på idol som jag missade i fredags men det vill inte mamma. sur tjej. nu sitter jag och deppar i soffa. hoppas att något ska hända mig, typ ett mirakel eller nått. kul liv idiot. doris sover som en stock, vill med, vill sova och vakan upp med ett helt annat liv.mitt batteri i datan d snart. måst flytta på mig så att jag kan ha sladd.fuck

heartbeat

Alla har varit helt depp idag inte kul, det är ju liksom fredag. Geografi på morgonen sen vänta tills halv 12 då var det mat underbart gott <3 sen var det drink and drive typ upplevelser. gsnska intresant, men det var bara 4 st ifrån min klass braa mycker bra. Vi skulle se hur det kändes att sitta i en bil som had våltat och ja det var ju en händelse för sig. ALLA klarade det värkligen ALLA kom ur ur bilen förutom JAG sjääälvklart. Jan når inte ner till taket på bilen och kan inte ta imor mig själv för att jag är så ovig, såå pinsamt haha så jag och sara fick hoppa ur bilen när den var åt rätt håll. sjukt pinsamt.

ikväll bilr det bio fast det blev bara med sara för de andra är sjuka.


tick tack boom
dax och borsta tänderna, sedan blir det en tur till skolan. stannat där till klö 3 sen hem til doris sen till stallet sen får vi se vad som händer ♥

espaniol nr 2

spanien ifrån mammas kamera

dör av skratt varje gång jag ser denna bild!
Espaniol, eller nåtten skapligt bränd martina andra dagenmästerefotograf martina ;D

ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Alla har problem, ja det har vi. Alla familjer har en svag punkt, det vet jag av egna erfarenheter. Ingen är perfekt. När man tänker åh jag vill vara som henne eller ha hennes familj eller hennes liv, skulle du verkligen offra precis allt för att bli som han/ hon? Vill du verkligen få exakt samma liv som denna person? eller vill du bara ha en viss del solm t.ex. framgång, kärlek eller familj? man tänker åh om jag bara kunde få det som hon har då hade allt varit bra, jag tror inte på det. Jag tror att alla har någonting som absolut inte är bra, men vi är så bra på att dölja det, så sjukt bra på det. Varför är vi det? skäms vi över våra liv? eller skäms vi bara över att vi inte är den där perfekta personen som vi vill vara?

Om vi inte har några problem alls utan att allt är precis perfekt så tror jag att man skapar sig egna problem, man ser inte det som man har förens adet är borta. Om man har precis allt vad man vill ha så har man inga drömmar eller något man kämpar för och då mår man inte bra utav det, då vill man ha det där vanliga livet som "alla andra har". Jag förstår mig inte på oss människor, varför kan vi inte bara vara glada över det vi har istället för att koncentrera sig på vad man inte har. Och varför tänker man: jag vill vara som henne/honom eller ofta han/hon inte har det eller har gjort det.?

Ingen är perfekt, inte du, inte jag, inte din förebild, inte han som gick förbi dig och såg superglad ut precis. Alla har problem och alla har något att dölja vare sig man vet det eller ej. Försök att koncentrara dig på det underbara du har i ditt liv, det ska jag försöka göra.

lev som en gris dö som en hund

just nu hatar jag allt. kan gå och dö eller nått. fuck på allt som kommer i min väg. JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG. vill vara gråta tjuta skrika GÅ OCH DÖ eller nått. kanske inte.

asså jag mår bra nu, men just nu såååå baarrraaaa vill jag inte vara här jag vill iväg, booort låångt bort. jag vill bo själv och vara med de jag står närmast, jag vill leva nuuuuuuuuu SÅ JÄVLA ARG FUCK OF

vill inte äns äta så arg är jag varfööör?ÅH

biggest japan

upptaderingen är MVG idol är VG min häst är G och mitt pluggande är IG. utverdering.

laddar upp felr bilder ifron spanniiiaaa i miss it love it and jag vill dit nu

heftig brudska lägga upp massa bilder i ett inlägg snart, bara för att JAG vill det mihihih,ser deutom att jag bara har mina jenas shorts på alla bilder hahah men love them. bara så att ni vet så använde jag andra byxer med, men vi tog bara inga kort då haha

känn ingen sorg

logerade pollisen och hon var duktig, hon tyckte det var jobbigt hah rätt åt henne det är hon väärd!

nae nu är det plugga som gäller men jag ser på tv i stället. fuck. sara skrev precis att hon inte fattade ett piss av svenskan, låter fint.

på fredag så ska jag och tjejerna se på bio troligtvis eller insparken, najee orkar inte. men vi kan inte kommer överräns om vilken film., eller sara kan inte det ;D pusss ajaa det kommer bli bäst ändå i know taht.

now back to work, eller back to vänner, buusigt

regye

hemma ifrån skolan nu. tog lite melon och en salami skiva. inte bra, ska inte små äta. borde plugga sv, nk och matte. eller a geografi med oh vist fan eng med. dör. TYYSKA men det gör vi i morgon

nk b prov i morgon
göra två nk labbar till på fredag(typ klar, stoolt)
sv "läxa" till i morgon har inte börjat tydligen as svårt
nästa vecka är det nk b prov vg mvg,
tyska redovisning
vecka 38 är det: sv repotaginlämning FATTAR INTE VAD VI SKA GÖRA
eng berv inlämning pluss redovisning i eng

btw så ska vi läsa en eng roman tills v 42 eller nått och sp har vi ett mega stort arbete i geografi  som ska vara klart v 42 oooch så måste man hänga med i matte c för annars är man typ död. man  få plugga 24/7 för att hinna med allt <3vill bara tillbaka nuuu! värmee och semester♥

sååå dåligt

allt bra som jag sa om min häst i förra inlägget kan ni bara radera! åhhhh den bitchen. Hoppträningen gick rent åt skogen, hästjäveln vill inte gå fram ett steg åhh det bara ryser i kroppen. jag sparkade jag piskade och hästen gixk saktare och saktare. hatar henne när hin är brunstig. vi travhoppade mot en trippel inte kul alls.bland det värsta jag har gjort känns det som. Mamma ska ringa till veterinären i morgon och se om man kan ge henne nått så att hon inte blir jätte brunstig under brunsten. Jag frågar mig själv helatiden VARFÖR KÖPTE JAG ETT STO MITT PUCKO! men gjort är gjort och jag hoppas att jag inte behöver börja om på noll när brunsten är över. utan att hon blir den häst som hon var innan hon brunstade.

nae nu ska jag sova. är helt slut i hela kroppen efter dagens ridpass, har aldrig blivit så trött och svettig tror jag. heldag i skolan i morgon och det är en hel hög plugg som måste betas av..

quite aaa

ska snart iväg och fira min kusin som fyllr 9 idag. där bjuds det på god mat och efterrätt hoppas jag! läääängtar redan! ska övningsköra dit sooo fun love it, men jag är kanske inte den lugnaste bakom ratten MAMMA HUR GÖR JAG NUUUU?!?!??! typ men än så länge har vi överleft som mamma brukar säga helatin. sen är det trääning på min brunstiga häääst, kul hoin är as keeelig men tycker att det är skönt när man "slå" på henne så hon reagerar inte på nått.. looove her

pratar med en vän som jag har saknat mycket nu, miss heeer, btw så tror hon att hon är nått. puss
sassiii jag börjar gilla hästen trotts att hon bitts och är suur, men jag gillar henne. och det gillar jag!

prinsessan av peking

Sitter och dunkar markus krunegård, vet inte varför jag bara blev sugen. btw så måsta jag upptadera min spotyfie liista, bara så att ni vet liksom.

jaahopåsitter just och nu och äter världens godaste fruckost ( bilden är förövrigt vääldigt fin!) risgrynsgröt med sirap och mjölk :D muuummmaaa!

ska åka om en kvart så det är bääst skynda sig nu, sedan väntar dont dronk and drive sen blir det heldag i skuuulan nkb som sista lektion (Y) soo fun

it's working

I'm so happy, I'm so glad... mitt internett funkar äntligen och jag kan ladda upp bilder och jag kan göra allt. DET GÅR AS FORT. i'm in looove!

ska ladda upp bilder ifron spaniiien bara för att jag vill kolla tillbaka på bloggen och inse att jag har variit där ;D

nu ska jag sova, dom drink and drive tomorrow! fun så fucking fun. 8-16:10 i skolan, hem, åka till kusin sen åka till stallet, sen död i sängen, så ser min morgondag ut. som sagt I'm so happy, I'm so glad.
underbara supersnygga martiiiiina Åhs

paaanik ellller

vi har forfarande inget internett, panik! har varit utan i en vacka typ, asså hej stenåldern. men det kanske börjar funka på måndag får då kommer en tekniker hit. just nu har pierre med sig sitt mobila bredband, men jag få rbara ha det på mammas data, leeedsen tjej, men det funkar. känner mig helt handikappad! meeee den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge... 

jag måste köpa ett par nya byxor, en svart kofta oooch en skjorta! panik 

RSS 2.0