Match dags!

Yeees, sitter och taggar inför matchen :) lyssnar på härlig musik och bara taggar ;) är så sjukt sugen på att spöa skiten ur RP och det hoppas jag att vi gör! Men det brukar ju alltid gå lite sisiodär för oss menmen, plötsligt händer det, eller?

Cissi har också lagt ut bilder ifrån torsdags så om ni vill se lite bilder så kan ni ju kika in där för min data är inte riktigt på min sida, det går fortfarande inte att ladda upp bilderna.

Efter matchen blir det stallet och sen så vet jag inte vad som händer, är sjukt sugen på att hitta på något roligt, vi får se vad som händer.


..

Hade skrivit ett inlägg, ganska tråkigt ett, men hade lagt ut bilder och allt sen gick jag ifrån datan och såg på Lets Dance tror du inte jag råkade loggas ut och inlägget raderades. Nu orkar jag inte fixa det igen ska nog sova nu, eller snart iaf. Har match i morgon och måste ladda inför den :)

Dadadaaagen, eller morgondagen..

Har åkt pulka idag men fina tjejer. Vi hade "egen vindet idrott" och bestämde oss för att åka med soppsäckar ner för en brant backe. Många bilder togs och dom kommer troligen i morgon.

Morgondagen är en fredag och det gillas starkt! Veckan har bara flugit iväg och ingen har jag fått gjort. Imorgon så blir det morgonpasset i stallet och där ska man rida både Calle och Milke, kulkul! men synd om emelie (hon äger Calle) hon har brutit handleden när hon flög av bus hästen men hoppas att det läker fort! Efter morgondagens pass i stallet så blir det hem dusch, fix sen skola för att plugga "orka bok", NK och matte, ser inte fram imot det! men men efter det så blir det fooooota tror jag :) om jag är på bra humör ;)

Vi får se vad  som händer i slutändan.

Seyaa

Pics


Gjorde ett collage på alla årsider. Testade lite, är fortfarande ny med detta och bättre ska det bli :)

Men hon är så vacker min modell Anna Skärlund.

Du är min bästavän

Du är underbar, du är bäst, du är sötast, snyggast och snällast.
Du är min bästa vän. och det har har tagit hårt på mig. Jag saknar dig.
Varför blev det så? mitt fel? Jo lite. Det ska bli bättre.Jag älskar dig och det vet du

Sapodilla

Yeees, nu är Nicholes blogg klar som förövrigt fick byta namn från nichies till sapodilla. Det är riktigt kul att göra blogg design så kom gärna med tips och ideer på att förbättre min blogg, mer än gärna!

Hanbollsmatchen gick åt helvete för Sverige. Nu är jag deppig för resten av dagen...

dålig fantasi för att göra en rubrik

seeeeg dag. Hemma ifrån skolan idag, kände mig hängig, trött och kunde inte andas genom näsan. Brukar aldrig vara hemma p.g.a försylning men vi hade bara en halvtimmes lektion som började kl 14:15 så det kändes helt meningslöst att gå dit.

Red förövrigt idag, har inte ridigt på 2 dar, känns konstigt haha. Ska även rida för Sofia Andler Kvarnstrand i morgon med några mer fälttävlans nördar ;). Hon har ridit os i ft med mm, riktigt duktig tränare tycker jag. Okej ganska tråkigt inlägg men hade inget bättre för mig, får försöka ta mig i kragen och gå ut och fota och försöka göra min blogg lite mer intresant än vad den är nu.

Ska även fira mamma ikväll, kul. Nae inte direkt sitter bara och äter och pratar, det är ju Handbollsmatch kl halv 7 eller nått, det måste jag se. Hejja Sverige! dom måste vinna denna match! 

byebye♥
Tre bilder på Milke när jag var på fälttävlansläger för Sofia.

nyårslöfte... lycka till!


  


Kollar igenom bilder som jag tog på Ebba och Elliot en dag, ja bilderna talar för sig sjävla :)

Idag är en dag som jag bara har gått och klagat på allt rent ut sagt. Jag har varit snorig så efter varje lektion så har jag gått in på toan och snytit mig, jag börjar bli sjuk lagom till handbollsmatchen i morgon, när jag vaknade så var den 2 dm mer snö än igår kväll (jag som trode att det skulle bli vår snart), jag har gått omkring i slask med mina älskade skor. Sen började jag tänka på att det inte alls är synd om mig, utan tänk på offren i Haiti. Om det är någon som ska klaga så är det dom.

Den 31/12-09 kl 00:00 så bestämde jag för mig själv att jag skulle sluta klaga och tänka posetivt med allt. Jag har hållt det ända tills nu, det är första gången jag klagar på snön, jag lovar första gången och det är är jag stolt över men hur var det med allt annat klag? jo jag får väl försöka förbättra mig och hålla mitt nyårslöfte?!

Ska käka lite nu min mage vrålar på mig, sedan blir det stallet och hoppträning med Milke efter det så blir det guldgalan och fixa header till nichole, sen blir det sova för ska upp tidigt imorgon och käka frukost på skolan med några tejer, as gott och mysigt! Tummen upp för det. Nais tisdags kväll för min del!

Seyaaa♥


Design

Nu är jag extremt trött efter att ha fixat bloggdesign åt bästa Nichole. Designen är inte klar än ska fixa en header åt henne men hon har inte fixat några bilder än. Vill även bli mycket bättre på det här med design och kommer ägna mycket tid åt att lära mig och hitta nya spännande saker som man kan ha på bloggen, kom gärna med tipps!

Jag ska nog sova nu :o. Chockad över mig själv, har inte gått och lagt mig innan kl 12 på evigheter, sissta gången var nog innan lovet.

Chaioo!♥

Positiva tankar?

Kan man inte bara få redera vissa dagar ur sitt liv? Om man kunske det så skulle jag göra det med denna dag, den sög rent ut sagt. Hanbollen gick åt helvete, kan inte ta imot bollen eller skjuta, vad gör jag där egentligen? Jag var inte i stallet vilket ger mig huvudvärk. Jag hade en enorm saknad som bara slet sönder allt som jag hade innanför mitt bröst. Jag var på ett extremt depphumör vilket går ut över alla andra och jag kände mig helt äcklig.

Men det är kanske sånna här dagar som man ska komma ihåg för att sedan kunna njuta av dom allra bästa dagarna i sitt liv? Tyvärr så är dagar som denna alldeles för många för min del.

Men men inte deppa här inte, se positvit cicci, se positvit.

en bild också självklart.


Here we go again

Kamera: Canon eos 400D  Objektiv: Canon EF 50mm 1:1,8

Kamera: Canon eos 400D             objektiv: Canon EF 50mm 1:1,8


Jag har kommit fram till att jag älskar vintern ibland. Speceillt de kalla frusna dagarna då man varit ute och sedan kommer in i värmen och värmer sig framför en brasa. Tårna känns som isklumpar som skulle kunna ramla bort vilken sekund som helst börjar tina. Jao det är nog det bästa med vinter enligt mig.

Vaknade förövrigt nu och det är illa Cicci riktigt illa, tänkte ju plugga tyska från 9-13 men nej nej då vakanar man kl 11:15!


Jag vill!

Har suttit och fixat bloggen i evigehter men blir aldrig rikigt nöjd. Borde egentligen plugga tyska men det tar vi i morgon, är helt ledig i morgon, Kunskap♥.

Jag har kommit fram till att jag vill ha photoshop, eller inte vill jag MÅSTE ha det, får panik på det pogrammet jag använder. Vill upptäcka nått nytt och spännande som jag kan sitta i flera timmar vid utan att tröttna (som typ bloggdesign just nu).
hare braa!

Var bara tvungen att lägga ut en bild, det såg så tomt ut.
Old pics på milke som förövrigt är ute på annaons, så köp han bara ;)

Test, test, testModell Anna Skärlund, Fotograf jag.

Då har jag skaffat blogg, gjorde det mest för att jag var nyfiken på att göra designer. Haha får se hur det går och hur länge jag håller på. Nu gäller det bara att börja testa sig fram, precis som jag gör nu, ett test inlägg :)

RSS 2.0