pluggischh

pluggishh geografin fuck you säger jag bara. Nk b prov i morgon hehehihihahahoho helvete med det. sv redovisnign FAN. nk b uppdrag det löser sig. eng inlämning ÄR KLAR! var det nått mer? ja tyska redovisningen ja men det blir as bra. Ska sluta plugga nu och se det sista avsnittet av ensam mamma söker.


upptade. det kommer ut i morgon kl 18:00 fan trode det var idag. men då blir det sova då.

i'm messed up

Ni anar inte hur mycket jag har lärt mig hos Ronny Åman. Det är helt sjukt! han är så sjukt duktig och allt han säger är så lågiskt. Jag har varit där 3 gånger och när jag kommer hem har jag lärt mig så himla mycket. Jag har börjat använda den tekniken på sassa som han använder på hans hästar och det är redan skillnad på henne. Hon bufflar inte på mig överhuvudtaget nu, det gjorde hon HELA tiden förut. Jag börjar känna att det är jag som har komandot över henne. Jag hörde att det tar 3 veckor för en häst att känna sin ryttare och börjar testa en efter ca 3 veckor sedan tar det 1 år innan det börjar gå frammåt. Och det stämmer ganska bra på sassa. Så efter ett halv år till så hoppas jag att vi börjar klättra framåt.

Red även ut med Martina och Sibbe och jag tränade på att hon skulle lyssna på mig när jag sa att hon skulle stanna osv. Hon vill verkligen inte bli lämnad själv och blir helt upp strässad men jag kom på en ny teknik för att bryta mönstret, för ja hon bockar stegrar kickar när hon inte får som hon vill, men på slutet kunde hon stå helt stilla och lyssna på mig medans Martina galloperade iväg på sibbe och gissa vem jag lärt mig det av? jo vem annars om inte Ronny! Hoppas jag får åka ut dit med Martina sen nu nör hon tar över kickan. För att bara sitta där och lyssna och se så lär man sig sjukt mycket.


Vi kysste allt skit

Jul börjar närma sig och man måste börja önska sig saker. Jag önskar mig INGENTING och det är super jobbigt.

Nae det var allt, Nu vidare till svenska plugget...

allt har ett slut

Känner att jag måste läsa igenom min inlägg innan jag plublicerar dom haha. Dagen har vait sjukt stressig, har haft panik över allt i skolan. Det är så sjukt mycket nu de 4 sista veckorna.

Jag ska rida kickan imorgon igen (eller rida och rida men sitta på henne haha) men det var hur som helst mycket lärorikt att vara hos Ronny! så jag ser fram i mot i morgon och kanske på fredag, sedan så får vi se eftersom att det är Martina som hjälper Anita i första taget liksooom.

Men nu ska jag sova för det är ett matte prov i morgon och det känner på mig att det kommer gå åt skogen haha. Desutsom så tror jag att min statistik på bloggen spökar lite.

i'm going to be okay

Imorgon blir det ingen skola för min del, missar ioförsig bara matte som börjar kl kvart över 3 så jag överlever väl (eller inte för om man missar en matte lektion så är det KÖRT den veckan för man fattar INGET utan förläsningne på nåndagen, om nu dne hjälper överhuvetaget) Men jag ska rida ett sto efter Quite easy (som Sassa också är efter) som är 5 år och inte inriden alls, tror martina bara suttit på henne en gång?! Men den står hos Ronny Åman för att den inte gå att lasta. Martina som ska hjälpa Antia att rida in den och så är i skåna denna vecka och frågade om jag vill hjälpa till och det är ju super kul! älskar att hjälpa andra med deras hästar man lär sig så himla mycket! Desutom så ska det bli super spännande att träffa Ronny Åman! Vet inte så mycket om man igentligen utan att han lan läsa av ala hästar och lösa alla problem typ iaf om det inte går att lasta en häst.

Efter det så ska vi till veterinären med Sassa och det är därför jag tar ledit ifrån matten sedan så MÅSTE jag springa i morgon och det SKA jag göra!


I figure it's true

Tiden går osv. Hade halv 8 hos Anna i fredgas och det var sjukt gott! sedan så friade vi Bettan och morfar igår. Jag bara älskar att vara ute hos mormor och morfar. Har ätit sjukt mycker i helgen, borde fasta i en vecka och vorde ut och springa lite men är inte alls sugen pgs vädret, men vi får se, kanske springer att varv sen :)

Annas superfina dukning som hon gjorde på nyår

skrev detta inlägg kl 2 typ mne inget verkade fungera då men men bättre sent än aldrig

den som dör får se

Ensamen hemma och så, skönt det, får sova i mammas säng och gosa med voven. Har gått en promenad med henne i 45 min. och sedan gjorde jag pizza mackor. Nu sitter jag här och borde sova eftersom att jag måst gå upp tidigare och gå ut med voven. Imorgon kväll så blir det halv 8 hos Anna. ÄNTLIGEN;D jaa det var nog allt. Eller nar jag sprang igår också så än så länge så har jag hållit det jag lovat.


help me

Försöker innerligt att förstå matte c men det fungera inte så bra.
Förstår inte varför f(x)=x² + 1
där f(3+h)-f(3) blir h² +6h när jag får det att bli h² + 6h+ 2
eller att f(3+h)-f(3)= h +6 när jag får det att bli h+8 
           ¯‾¯¯‾h‾‾‾

HJÄLP NÅGON? har panik på skiten. har prov om 2 veckor och jag liggen 1 vecka efter-

Frankrike

Tema dag i morgon. Vi ska vara fransmän, KUL! randig tröja och mustach och kanske en skarf ajaaaa det blir nog bra. Borde så  pluggat matte och så meeen istället ser man på tv och snart är det desperata hemmafruar.

2010-11-15

Har sprungit och grejer idag. Sprang i ca 45 min och det var sååå jävla skönt! Specielt sen när man kom hem och kunde duscha och slänga sig framför soffan för att se top model och ung och bortskämd. Nu ska jag nog krypa ner i sängen och jag tror att jag kommer sova gott inatt. Jag har faktiskt bestämt mig för att springa på måndagar, onsdagar och lördag/söndagar, och jag MÅSTE verkligen hålla det nu! annars så ska jag köpa ett tio kort på friskis för jag måste verklgen få bättre kondition!

a long time ago

Farsdag idag och så där. Vill bara säga grattis till min kära far som jag önskar vore vid sitt liv just nu, saknar han oerhört mycket. Vill ha den gamla vanliga vardagen för 3-4 år sedan, eller 3-13 år sedan. ja det var väl när ja var 4 år som man började minnas saker. En dag till? nej blir nog svaret...

Du är saknad min bästa pappa♥





fick lite nostaligi känslor, men var inte jag och min bror sjukt söta när vi var små? haha :)

Du kommer nog klara det

Red Britta bus igår och hon skött sig, hade inte så mycket yta att rida på direkt eftersom att det ver typ som en privatlektion med två ungar på ena volten, så jag fick rida på C-volten i lilla ridhuset, kunde bara rida runt runt typ men hon skötte sig bra tycker jag. Ska åka till stallet snart och rida Sassa och Britta, om jag hinner. Önskar verkligen att jag hade ett eget stall så himla underbart skönt det hade varit! Funderar även på att flytta till något annat stall. Eller jag är iaf sjukt sugen på det, men vi får se.


Elinor Artursson och Britney

Trouble

Borde pluggat, gjorde jag det ? nae inte alls. Kommer få IG på geo provet igen, kul? neeeej. Men jag glädjer mig åt att jag fick VG på tyska redovisningen idag, trotts att jag SKAKADE, seröst papprerna bara darrade och jag kunde inte göra nått åt det, sjukt pinsamt. Fick även VG på nk b prover och Matte C provet så lite glad är jag allt.

Red Sassa idag och hon var jättefin trotts att hon var brunstig ,så jag tror att munkpeppar fungerar trotsallt. Körde lite frihets dressyr efteråt och hon hängde efter mig och stannade när jag sa det och kom när jag sa det, en dåld tallang kanske? haha

försökt verkligen att ta lite bilder på henne här om dagen men hon ville vara väldigt närgången så det blev inte så bra haha.

jag bryr mig om dig

Vet inte vad jag ska skriva. Min häst sparkade sönder sarijen i tisdags. Hon ska till veterinären på torsdag, hon känns inte helt frisk, vi har bara gått bakot i utvecklingen och det känns super dåligt. Men hoppas innerligt att hpn ska bli frisk, eller vet ju inte om hon är sjuk, men hoppas att jag får tillbka den häst jag en gång köpte.

Jag vet inte vem jag är

varför gråter man? Jag förstår inte varför tårarna kommer när man är bara en gnutta ledsen, varför är man så kännslig? och varför kommer det just tårar? jag förstår inte riktigt det där. jävla tårar

man måste gå igenom skam och drömmar för att kunna leva

Har så sjukt mycker ångest, vet inte hur många tårar jag fält. vill ha sommarlov nu, ta det lite lugnt och så. orkar inte mer nu.

Dagarna i Borås har varit bra! Martina och pollisarna skötte sig utmärkt tycker jag. Har lite bilder och så. kommer nog upp sen orkar inte nu. Måste läsa yttligare 70 sidor av Den unge Werthers lidande som är sjukt trist men måste vara klar om 2 dagar... måste även göra klart min muntliga redovsningn i Tyska. KUL.

Ska nog göra några chokladbollar och ta en tablett, har sjukt ont i huvet nu av alla ångest och stress. Jag tappar även sjukt mycket hår, det är vidrigt.


Sassa och jag ifrån KM hon skötte si super då.
ska ta och ringa min kära bror och se om han kan skjutsa mig till staller snart. Vill bara sitta i hennes box och bara va känner jag.

Du är som ett gamalt skämt...

... du tappa nått!
vadå?
Farten!

Sitter i hus bilen och så, mycket mysig! vi har ätit upp en choklad kaka! nu är det enbart 20 min kvar tills vi ör framme. SKÖÖÖÖÖNT. hahah Martinas pappa hade ett trådlöst bredbnad, bra där!

Film? nej...
Ost? ja...
kladdkaka? kanske... eller typ spy, gott?

Vet du vad det är som går och går,
lika säkert som hjärtat slår?
Vet du vad det är som går och går,
döljer och läker alla sår?
Tiden talar inte för nån',
tiden bryr sig inte om nån'.
Den är olidlig och tyst,
stöddig, tiden vet att den vinner till sist

BÄSTA KRUNNEGÅRD HAHA

du är som ett gamalt skämt. ♥

hungry heart

okej, nu ska vi sova sen far vi till borås så ingen upptadering på hmm 4-5 dagar typ. HA DET GOTTTTT gris <3

river en vacker dröm

Håkans nys skiva. MUMS!  Håkan Hellström – 2 steg från paradise  Underbart med lite nytt

Happy people never fantasize

assåshit mitt liv är stressigt. Har gjort massa nödvändigt och nu har jag typ 30 min ledigt men har så mycket mer som måste göras. Sitter hos martina medans hon packar kläder till Borås. Vi ska dit i morgon, hon ska tävla och jag ska med och hjälpa till lite. Ska ladda upp bilder och så någon dag. Har en helt del på kameran och mobilen. Nae nu blir det en till tripp till stallet för att rida Calle och hoppa sassa.

RSS 2.0