please give me a break

lyxfällan. hur lyckas man? förstår inte riktigt där va. hur svårt kan det vara?

asså skolan gå så jävla dåligt nu. helt sjuukt. as dåligt värkligen, når inte mina mål NÅNSTANS faaaaan. bara 1 månad kvar typ kääämpa råååå. skulla ha pluggat heladagen idag tänkte jag. nae jag satte mig och åt glass istället. vad har hänt? ingen inspiration alls nu. har precis haft påsklov men ge mig SOMMARLOV NU!


kul bild ifån 9an heeeee


hej hopp

Red hästen idag och hon var super rolig att rida. En helt annan häst.

Red i skogen och hon var jättelycklig, jättefin! ska rida henne på banan i morgon och se hur hon är då. hoppas, hoppas, hoppas att hon är lika fin och glad då! började nästan gråta när jag red haha.


reebok training shoes

woop.

Hämtade doris hos eric och therese, sprang dit, sprang upp för alla trappor (de bor i höghus på 6 våningen) sen sprang jag och doris hem, sen åt jag glass. bra. just det gjorde ju 90 situps och stog planka i 3 min. detta ska bli min vardag nu! bara att kämpaaa vaaa.

ja det var min dag. skulle klämt in lite plugg där i mellan, men gjorde jag det? jo i 10 min övade jag på min muntliga gruppredovisning, bra där. kan jag den nu? NEJ!

vill så gärna införskaffa mig dessa träningskor!

 • Rundad yttersula skapar naturlig obalans
 • Fler muskler aktiveras och förbränningen ökar
 • Upp till 11% effektivare träning på baksida lår och vader
 • Upp till 28% effektivare träning för rumpan
 • Extra bra stötdämpning
 • Förstärkt hälparti
 • Anatomisk, utbytbar innersula
 • Använd skon som vanligt när du tränar, promenerar eller till vardags på jobbet.  Musklerna i benen och nedre ryggen får jobba aktivt hela tiden. Fler muskelgrupper måste arbeta och därmed blir träningen mer effektiv och förbränningen ökar. Självklart är sulan dämpad för skön komfort och minskad belastning på leder och senor.


  eventing

  Asså herre, hur sugen blir man inte?

  Det jag vill allra mest just nu är att tävla och träna fälttävlan.  Fatta att få chansen att rida den banan, hade inte varit helt fel. och titta på hästen, öronen är spettsade framåt helatiden! Och hans position över hästen och hindrerna, han rör sig ju knappt!

  white shadows

  whooo

  hela huset håller på att rivas, och vi målar staket osv. Vi ska renovera om huset och vi ska samtidigt byta färg på huset så att det blir beige med vita knutar. tror det kommer bli skit snyggt. så jag har färg över allt just nu haha.

  shooo nu vidare till erics forbolls match

  grown ups

  kul, mamma och Pierre planerar gleklandsresa dagen efter jag fyllt 18, ska jag med eller inte? har ju lovat jobbet att jag är hemma hela sommaren, samtidigt så har jag ALLTID velat åka till Greklan, en av mina högsta drömmar. Inte nått as speciellt land igentligen, men det betyder mycker för mig! Så mamma frågar mig om jag vill med osv, KLART JAG VILL. Sen tar hon upp allt det där med jobbet och säger "du får bestämma själv, det är ditt beslut som du får ta helt själv". Det är alltså så det är att bli vuxen, prioritera bort saker och man måste bestämma själv, kul haha


  Vi bara snöade bort

  wooop.

  Vårdepression? blev helt plötsligt heöt deppad. Läste på face att alla åker iväg och tävlar fälttävlan idag, och vad gör jag? inte tävlar jag fälttävlan iaf. Jag satt och tittade på resultaten och såg många namn som jag tävlade emot på ponny, som nu har storhäst och blir placerade osv. vad gör jag då? inte tävlar jag inte. vad hände? Vill ju vekligen träna och tävla. Det är ju så jäääävla kul. Det blir väl inget junior år för mig heller. suuug.

  Det är helt sjukt hur mycket det betyder! det gör ont i hjärtat, det värker.

  häst, häst, häst mera häst

  Okej Lilla Sassiii råå.

  Jo allt gick bra i vintras, det flöt på och vi var taggade till tävlings säsongen. Sen efter att jag hade varit i london och sälen så var hon skit konstig. Hon var jätte seg, ville ingenting och galloperade jättekonstigt. Vi åkte till veterinären med henne och det gav inget resultat. Vi tog blod prov på henne och hon hade några värden som var för låga. Jag red henne på butta för att se om hon hade ont någonstans, ingen skillnad. Vi åkte till Johan som är massör och kiropraktor och då hände det nått.

  Han studerade henne i ca 5 min och konstaterade att hennes bäcken var snett. Hela bäckenet gick åt vänster medans frambenen gick rakt fram. Detta beror på att hon har varit med om ett taruma, där hon troligtvis har ramlat och bäckenet har flyttats. Han sa att detta hände för länge sedan eftersom att hon var så pass musklad efter hennes kropp. Jag och mamma kände ba aa okej hela beckenet är snett på henne haahahahah hur fan gör man nu. Men han kan fixa detta. Han gjorde lite saker på henne (vissa saker såg as roliga ut, höll på att skratta ihjä mig, men det kunde jag ju inte göra framför honom haha) men han fixade det halft, man behöver komma tillbaka en gång till för att det ska bli helt rakt. Men det var as häftigt att se skilnaden, han visade hur sne hon var och man såg det jättetydligt. Sen så visade han det igen efter att han gjorde dessa saker på henne och det var stor skilnad! as häftigt! Han berättade även vilka problem man brukar ha när hästen ser ut så här och det är just dessa problem som jag har haft! För en gångsskull känns det som om vi har hittat det som gör att hon inte vill, eller det som gör att hon inte KAN röra sig på rätt sätt.

  Nu ska vi bygga upp hennes muskler utför ett speciellt schema i en vecka, sedan så ska jag successivt öka arbetet och så får vi se vad som händer. Änsålänge så stämmer allt han har sagt! så detta ska bli jättespännande!
  Fotograf: Therese Koistinen 

  time is money

  Shit, har ju hänt massa undertiden som jag inte har bloggat, tiden har gårr så jääävla fort helt sinnes.

  Jag har varit i london.
  Jag har varit i sälen.
  Therese har tagit fina bilder på sassa.
  Jag har fått ett JOBB! på mcdonald's.
  3 år sen min pappa gick bort.
  Anna och Sara har fyllt 18 år!
  Martina har fyllt 16!
  Jag har klarat av SV nationella. HAH
  Jag har ett underbart påsklov som känns som sommarlov.
  Min polle var bra i vintras, sen sämst igen och nu... berättar om det i ett inlägg sen.

  Sen händer det saker heleee tin. men aa. det var ett tag sen jag var här!

  London

  wihoo

  hej hah

  Ja var ju ett tag sen sist. vet inte varför jag inte skrivit nått, men hade väl inget intressant att skriva om antar jag. Jag har tittat igenom hela min blogg typ och insett att det är ganska kul att kolla tillbaka och läsa sin inlägg för att se vad man gjorde och kände osv. Så aa saknar väl det HAHA. Är lite ledsen över att jag inte tar några bilder längre, har ju inget att lägga ut här och inget som fyller ut inläggen. suuug. Kanske borde göra om min design till vårig istället för höstig? ja, men vill ju ha mitt blonda hår först mm.


  Fotograf: Therese Koistinen

  RSS 2.0