Carry you home

Begravningen igår var sjukt fin. Blommorna, sadel, din pappas tal som du hade skrivit, all fin musik och alla sörjade människor. Allt var precis så som jag tror att du hade velat haft det.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Saknaden är sjukt stor. Det kommer göra så ont i morgon när det är KM i hoppning, jag vet att Du skulle ha varit där, antingen på hästen eller på banan, du hade varit där. Nästa majpokal kommer inte bli densamma utan Dig på banan. Jag kommer inte längre kunna se Dig och Ebba springa omkring och plocka upp alla hinder, eller se Dig och Ebba gå upp och ta någor gott i cafeterian. Jag kommer även sakna alla dessa konversationer som vi hade när vi stod på banan. Det gör så ont. Klassen kommer inte bli densamma utan Dig, Du hade koll på allt, viste när vi skulle ha prov, inlämningar osv, Du var så ambitiös. Jag kommer sakna alla gånger när vi satt i skolan och oroade oss för hur allt skulle gå eller när vi klagade på att det var så mycket att göra. Jag kommer sakna att ha Dig vid min sida och att prata minnen med Dig om hur vi hade det i 8:an och 9:an. Götteborg med klassen, gamleby, rockshowen, midsommar, grillkävllar, kommet Du ihåg? Det vad Du, jag, Anna och Sara. 

Det gör så ont att se din famlj sörja, Din varma underbara famij, det värker även i hjärtat att se mina och Dina vänner sörja. Det gör så ont, vi saknar Dig så mycket! Dagarna blir inte densamma utan Dig. Vi syns igen <3Detta var ett mycket fint avsked. Nu blir det att försöka gå vidare ♥

Kommentarer
Postat av: cecilia

jättefint cicci <3

2010-10-30 @ 17:19:49
URL: http://ceciliaan.blogg.se/
Postat av: SARA

Fint skrivet och fina kort.

älskar dig vännen <3

2010-10-30 @ 17:57:45
URL: http://nittondeapril.webblogg.se/
Postat av: LINNÉA

<3

2010-10-30 @ 20:53:39
URL: http://orlinnea.blogg.se/
Postat av: annisen

jättefint vännen! saknar tiderna så det värker i mig, puss <3

2010-10-31 @ 12:53:51
URL: http://annaolinnea.blogg.se/
Postat av: Anonym

hjärtat då, älskar dig <3

2010-11-01 @ 19:09:17
URL: http://zaraz.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0